FX-9590 kullanan var mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Merak ettim sadece. Şu anda veya eskiden bu işlemciyi kullanan var mı? 220W bir işlemci de :D. Belki komik bir şeyler buluruz.

Hemen atmışsınızdır çöpe zaten :D.
Parmağım kızardı atarken. :D O kadar sıcaktı. Yanlız ilginçtir sadece işlemci ve güç kaynağı mortingen oldu. :) Diğer parçalar sağlam. Ondan sonra Phenom II X4 955 taktım. Oda 4 ay önce ömrünü doldurdu. Şimdi R3 3200U ile devam ediyorum. :D
Parmağım kızardı atarken. :D O kadar sıcaktı. Yanlız ilginçtir sadece işlemci ve güç kaynağı mortingen oldu. :) Diğer parçalar sağlam. Ondan sonra Phenom II X4 955 taktım. Oda 4 ay önce ömrünü doldurdu. Şimdi R3 3200U ile devam ediyorum. :D
Bu arada Ryzen serisi ile ısınma sorununu düzeltmişler.

Parmağım kızardı atarken. :D o kadar sıcaktı. Yalnız ilginçtir sadece işlemci ve güç kaynağı mortingen oldu. :) diğer parçalar sağlam. Ondan sonra Phenom II X4 955 taktım. Oda 4 ay önce ömrünü doldurdu. Şimdi R3 3200U ile devam ediyorum. :D.

Bu arada Ryzen serisi ile ısınma sorununu düzeltmişler.

Ben işlemcime 3 tane fan taktım usta. 70 derece oluyordu kapatıyordu kendini.
Şimdi 50 dereceyi geçmiyor. 1 sene içinde değiştireceğim inşallah.

Ben işlemcime 3 tane fan taktım usta. 70 derece oluyordu kapatıyordu kendini.
Şimdi 50 dereceyi geçmiyor. 1 sene içinde değiştireceğim inşallah.
Maşallah. :D Mühendislik harikası! :D Aslında FX serisi çok performanslıdır fakat ısınıyorlar gardeşim durduramıyoruz. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı