Fx 9590 ve R7 260X sisteme PSU önerisi

Mahmut Bülüç

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimi bu işlemci üzerine kurdum. Bu işlerde yeniyim. Sıvı soğutucu, HDD ve SSD elimde var. Bunlar yeterli olur mu? Ayrıca 500w bir kasa yeterli olur mu? Teşekkürler.

düzenleme.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni belirtirsen daha iyi şekilde yardımcı olabiliriz. İlla bu sistemi toplamak istiyorsan güç kaynağı 80+ 600 Watt olan bir kasa alabilirsin.

Bence pek de iyi seçimler değil. İşlemcinin güç tüketimi çok yüksek, ekran kartı daha iyi olabilir ve 9590 işlemci ile 1600 MHz değil, 1866 MHz RAM seçimi daha doğru olur. Benim tavsiyem bunlar yerine i5 4460 işlemci, H81M çipsetli anakart, 1600 MHz CL9 2x4 GB RAM ve R9 280 ya da R9 285 ekran kartı alman olur. Önereceğim sistem için 80+ 550 Watt güç kaynağı yeterli.

Ekran kartını alabiliyorsan R9 285 ile değiştirmeni tavsiye ederim. www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R9 285X DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

sistem1.png

Son düzenleme:
Çok dengesiz bir sistem olmuş. Mobil olduğum için öneremiyorum fakat farklı bir sistem düşünün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı