FX 9590'lı sisteme görüntü gelmiyor

Mehmet Ertas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,
Sistem Bileşenlerim:
-AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB Önbellek 220W 32nm İşlemci
MSI 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart
-CORSAIR CS SERİSİ 750W 80PLUS GOLD 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
-Asus GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
-CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
-SEIDON 120V SIVI SOĞUTMA

Daha önce aynı bileşenler ile MSI 970 Gaming Anakart kullanıyordum bu gün anakartı değiştirince görüntü alamadım. İnternette MSI 990 FXA-GD65 ile uyumlu olan RAM'lar arasında. Kendi kulladığım RAM'i göremedim. Hiç bir görüntü alamamın sebebi bu olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart'ı kasaya takarken bileşenlerine zarar vermiş/statik elektriğe mağruz bırakmış olabilir misin? Bir de RAM'leri kontrol edebilir misin? Son olarak da power SW kablosunu yanlış takmış olabilir misin?

Ben de geçen gün parçaları temizlerken RAM'ları takmamışım. Yani takmışım da oturmamış :D Eski kötü pc ama yine de kıyamıyor insan. Baktım olmuyor bir yandan endişe bir yandan sinirle bastırdım iyice. Sonra clipslerden " tık " sesi gelince anladım şimdi oturduğunu. Clipslerin kendiliğinden kapanmasına dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı