FX X6 6100 Sisteme Yükseltme Önerisi

uyanikkanal

Hectopat
Selam dostlar, bilgisayarımı şu anki oyunları en az orta düzeyde açacak şekilde upgrade yapmak istiyorum, sıfırdan bilgisayar toplamaktan kurtulmak adına. Sizlerden yardım bekliyorum.

İlk soruma geçeyim;
Şu anda 4GB 1600 Mhz DDR3 CL9 HyperX Fury Genesis RAM bulunmakta, bu RAM'in yanına aynısından 1 tane daha mı bulmalıyım yoksa Recep Baltaş'ın videosunu yaptığı 2x4GB HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 olan RAM'i mi tercih etmeliyim? Tabi ki DDR4 2400 Mhz diyebilirsiniz, ancak biri CL9 Diğeri CL15
İkinci sorum;
Dostlar şu anda Asus Nvidia ENGTX550Ti Ekran kartı kullanmaktayım, ekran kartı önerilerinizi almayı bekliyorum. İşlemcimi anakartımı vs. hepsini belirtiyorum izninizle, şimdiden teşekkür ediyorum...

Şu anki PC özelliklerim.
Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 CL9
COOLER MASTER RS-600 G 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Önbellek 32nm İşlemci
GTX550 Ti GDDR5 1GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
GIGABYTE GA-970A-DS3 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, bilgisayarımı şu anki oyunları en az orta düzeyde açacak şekilde upgrade yapmak istiyorum, sıfırdan bilgisayar toplamaktan kurtulmak adına. Sizlerden yardım bekliyorum.

İlk soruma geçeyim;
Şu anda 4GB 1600 Mhz DDR3 CL9 HyperX Fury Genesis RAM bulunmakta, bu RAM'in yanına aynısından 1 tane daha mı bulmalıyım yoksa Recep Baltaş'ın videosunu yaptığı 2x4GB HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 olan RAM'i mi tercih etmeliyim? Tabi ki DDR4 2400 Mhz diyebilirsiniz, ancak biri CL9 Diğeri CL15
İkinci sorum;
Dostlar şu anda Asus Nvidia ENGTX550Ti Ekran kartı kullanmaktayım, ekran kartı önerilerinizi almayı bekliyorum. İşlemcimi anakartımı vs. hepsini belirtiyorum izninizle, şimdiden teşekkür ediyorum...

Şu anki PC özelliklerim.
Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 CL9
COOLER MASTER RS-600 G 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Önbellek 32nm İşlemci
GTX550 Ti GDDR5 1GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
GIGABYTE GA-970A-DS3 Anakart
Bir 4 GB daha RAM alsan iyi olur sonra birde ekran kartını 1050 Tİ (OC için soğutucun varsa çünkü darboğaz olacaktır ) yada 1050 ile güzel bir sistem kurabilirsin benimde işlemci FX 6100 ekran kartını RX 480 8GB alınca biraz yüksek alınca çok fazla darboğaz oldu fazla birşeyde bekleme işlemciden stok soğutucu ile de OC yapma iyi bir soğutucu al güzel bir sistemin olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı