FX X8 8350, M5A97 R2.0 ve GTX770 sistem toplama

• Konuyu başlatan qwerty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.409
Q

qwerty

Ziyaretçi
Toplam (KDV Dahil):
3.511,18 TL
*2.457,83 TL

Kasa ve psu yokken son fiyat 2400 benim için. Bu fiyata amd mi dersiniz yoksa intel i5 4670k + msı z87 g 45 gaming + asus gtx 760 diğer parçalar aynı. Hangisini tavsiye edersiniz? Bugün alınacak sistem. Kasa olarakta Corsair vengeance c70 kasa. Başka kasa öneriniz var mı? Arkadaşlar acil cevaplar bekliyorum.

AMD sistemde büyük bir esik var. GTX 770 alıyorsanız oyun oynayacaksınız demektir.
IPS monitör tercih etmişsiniz. IPS monitörler oyunlar için değildir. Daha çok çalışma amaçlıdır.

Oyun ilk amaç değil benim için. Performans olarak da bakıyorum. GTX 760 yapıp i5 olsa intel alabileceğim. Ancak amd alırsam 770 alıp çok daha iyi performans yakalamaz mıyım? Amd çok da geri değil sanki i5' e göre.

- - - Güncellendi - - -

Bu monitör ile oyunların belini kırarsınız : VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 24'' S24B350H GEN

Monitör olarak led/tv almak istiyorum.Bu nasıldır.
http://www.vatanbilgisayar.com/Tele...00-hz,hdmi,usb/productdetails.aspx?I_ID=65593

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı