Fx X8 8350 Sistem Toplama

İşlemciyi fx6300 yap ekran kartını eğer bütçen yetiyorsa r9 270x yapabilirsin .
Ama 6300 daha düşük neden öyle dedin ki ve bütçemi sınırlarını zorluyor bu sistem. Ama lise 1 e gececem ve programcılık bölümünü okuyacağım. Bir o yüzden bir de oyun oynamak için alacağım bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak güzel kardeşim işlemcinin bir olayı yoktur. Programcılık yapacaksan İntel tercih et birde fazla çekirdekle çalışır İntel.
Kardeş çok kararsızım. Bir yandan bütçemi zorluyorum. Bir yandan oyunları kasmadan oynamak istiyorum. Bir yandan da programcılık okuyacağım. Yoksa donanımdan cok iyi anlarım. Senin 6300 dediginide gayet iyi anladım yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynaklı kasa ve haricen güç kaynağı seçmişsin. Sisteminde 2 tane 550W güç kaynağı gözüküyor. Bütçeni yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Evet @Burak Tüzün arkadaşımızın önerdiği sistemi almalısın. Kesinlikle bu bütçe ile alabileceğin en iyi sistem. Başka öneri bekleme bence bunun üzerine daha iyi bir öneri gelmez.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı