FX X8 8350 Sisteme Donanım Önerileriniz

Haluk beyin önerdiği sistem bence de en güzeli olmuş sistemin için. Corsair 300R işini görücektir. Yok ben 750 watt istiyorum diyorsan Corsair 400R de alabilirsin. PSU da dahil gayet makul bir fiyat . Bugun bende xigmatek talon alıcaktım malzeme kalitesini gördükten sonra Corsair 400R aldım. Gerçekten güzel performans istiyorsan kalan parayı da Asus Gtx770 e yatırmalısın.

Daha öncede belirttim ama tekrar söyleyeyim. Corsair Graphite 600T kasayı zaten halihazırda aldım odamda yani :) Pahalı olmasına rağmen çok güzel kasa. Gerçi ben 359 lira gibi çok çok ucuz bir fiyata aldım o kasayı. Geri kalanınıda eğer imkan yoksa diye belirtmiş zaten Haluk abi. İmkan oluşturup iyi olan parçaları alacağım. Ben alasıya kadar daha iyileri çıkar belki bilinmez. Çünkü 4-5 ayda bitecek her ay parça aldığım takdirde. Bitirdiğimdede buraya fotoğraf ve videolarını paylaşacağım.

Bekliyoruzz...

- - - Güncellendi - - -

Son olarak kimse bakacak mı bilmiyorum fakat şimdi anlatacaklarım ile ilgili konu da açmayı düşünüyorum...

Neredeyse her konuda çoğu insan Benchmark testlerinden, Uzun süreli performanstan, eyefinity ( miymiş neymiş araştıracağım belki de bilmediğim için böyle konuşuyorum :D) vs. çeşitli prof. işlerden bahsediyorlar ve gerçekten kulaktan duyma değil de uygulama araştırma sonucu bu bilgileri elde edip sistem tavsiyesi isteyen insanlara sayıyorlar, helal olsun onlara işlerinde mükemmeller.

Fakat sistem tavsiyesi isteyen üye topluluğu genelde sen bana şu şu parçaları öner, bi zahmet fiyatını da araştır , ne kadar gider onu da söyle, ben de zaten crysis (örnek...) oynayacağım diyor. Bu profesyonel insanlar da bu testerden vs. bahsediyor. Orada konu açanın beklediği şey sadece bir sistem önerisi , fiyatı ve oyun ile bağlantısı. Bana göre bunlara gerek yok... Sizce neden konularda bunlardan çok bahsediliyor biraz açıklar mısınız. Kapsamlı bir konu yazısı açıp soracağım bu arada. Bana göre en çok konuşulanlardan da olacak ? Mesela son açtığım konuda doğru düzgün cevap gelmedi ... Bütçeden dolayı mı bilmiyorum fakat üzüldüm açıkçası ... https://www.technopat.net/forum/mas...oyunlar-icin-sistem-tavsiyesi.html#post165336

LÜTFEN BU KONUDA BENİ AYDINLATACAK BİR AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ ?

Aslında bunun nedeni senin gibi insanlar, yani herkes. Şimdi sana burada bir tavsiye yapılacak, sistemi alacaksın. Sonra memnun kalmazsan kime çemkireceksin? Satıcıya mı? Hayır. Windows'a mı? Tabii ki hayır. Sürücülere mi? İmaknsız. Kendine mi? Böyle bir ihtimali düşünmezsin bile. Kime peki? Tabii ki sana o sistemi tavsiye edenlere.

Hah, işte senin bunu yapacağımızı bildiğimizden dolayı öyle kafadan sallayıp tavsiye vermek yerine bunun neden tavsiye ettiğimizi belirtiyoruz.

Aslında bunun nedeni senin gibi insanlar, yani herkes. Şimdi sana burada bir tavsiye yapılacak, sistemi alacaksın. Sonra memnun kalmazsan kime çemkireceksin? Satıcıya mı? Hayır. Windows'a mı? Tabii ki hayır. Sürücülere mi? İmaknsız. Kendine mi? Böyle bir ihtimali düşünmezsin bile. Kime peki? Tabii ki sana o sistemi tavsiye edenlere.

Hah, işte senin bunu yapacağımızı bildiğimizden dolayı öyle kafadan sallayıp tavsiye vermek yerine bunun neden tavsiye ettiğimizi belirtiyoruz.

Çok teşekkürler Recep abi. İşte sizin gibi profesyoneller sayesinde doğru sistemler alınıyor. Ve tanıyan tanımayan herkes faydalanıyor. Fakat önemli olanın öğrenmek olduğunu öğrendim. Biraz sert bi dille mi soru sordum ama samimi söylüyorum ki sadece merak ! Sağol kattıkların ve cevap verdiğin için, minnettarım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı