M
Mert Ercan
Ziyaretçi
Olsun üzülme buna da şükür bak bana hâlâ laptopdayım. Termal macunu yenilemek için kasasını açmak bile ölüm. (İlk başarısız girişimden sonra vazgeçtim, mâlum buna bir şey olursa işimiz yaş.
Olsun üzülme buna da şükür bak bana hâlâ laptopdayım. Termal macunu yenilemek için kasasını açmak bile ölüm. (İlk başarısız girişimden sonra vazgeçtim, mâlum buna bir şey olursa işimiz yaş.
Yalnız yeni fırsat buldum Recep abinin montaj videosunu izlemeye, Assasin'i tavsiye etmiyorum çok ince elimizde kalır bizim.![]()
Yalnız SSD konusunda bana bir gönderme yaptılar ama ben güç tuşuna bastığımda sistemi karşımda görmektense oyunun ayarlar kısmına geldiğimde seçenekleri en sağda görmeyi tercih ederim.Aynen katılıyorum kasa berbat.
Dün bende recep ve ali abinin koyduğu yeni videoyu izledim. (Yine müthiş bir anlatım.)
Bu kasayı almayı düşünüyordum ki yine erkenden almadığım için çok sevindim hiç hoşuma gitmedi çünkü.
- ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANA KARTI
- ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
- AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
- GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM
- WD 3.5" 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK
- CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI
- EVEREST K2 MIDT ATX SİYAH KASA
- XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
- KINGSTON 120GB V300 SERISI SATA 3.0 CACHE SSD
Oyun için topladım.
Fiyatı:2,184 TL.
"murtilaz" GTX760 ile R9 290 arasındaki fiyat farkını yanlış biliyorsun. Söylemeden önce bir alışveriş sitesinden bakıp, sonra tavsiyede bulunursan daha makbule geçerdi.
Detaylı fiyat bilgisi için; Tekno Fiyat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.