FX X8 9370 PC Toplama

• Konuyu başlatan Yasin45
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.125
Revoland arkadaşın topladığı PC bence süper sence nasıl? Almalı mıyım? Ve bunu kime montaj yaptıracağım? Her bilgisayarcı yapabilir mi? Yoksa Vatan Computer 'in yerine gidip mi montaj yaptıracağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Berkan sistem toplaması için sağol bir şey soracağım bir de sizlere bu sistem ne kadar götürür beni ?

GTX770 çok iyi bir kart buna dayanarak söylüyorum.
Forumda bana içten söven olabilir ama 4-5 yıl rahat edersin. :)
İlerleyen zamanlarda yükseltme yapmak istersen 2015'te İntel'in yeni işlemcisi geliyor ve yeni standartlarla gelecek o yıldan sonra düşüne bilirsin.

Berkan yardımların için çok sağol kardeşim. Bu alacağım PC beni 1.5 yıl ultrada 2 yıl high götürse 3.5 yıl yeter. Bana herkese yardımları için teşekkür ederim. PC'yi aldığımda forumda konu açıp oyunlar hakkında ve performans hakkında bilgi sunacağım. Herkese iyi günler.

Öncelikle artık sistemlerde optik sürücüler pek kullanılmıyor. Ona ihtiyacınızın olup olmadığını iyi düşünün.

Sonrasında, kesinlikle sistem diski olarak SSD alın. Depo diski olarak da kendinizi sadece dahili diskler ile sınırlamayın, USB 3.0 bağlantısına sahip harici diskleri de kullanabilirsiniz, daha ucuza gelebilir. Hatta içindeki diski söküp dahili olarak da kullanmak da mümkün ama tabii böyle birşeye gerek olmaz pek.

İşlemci soğutucusu gibi ilaveleri almadan önce, ihtiyacınız olup olmadığını görün, ondan sonra alın. Çölde yaşamıyorsanız veya ileri derecede hız aşırtma yapmıyorsanız, bu tip bir soğutucuya ihtiyacınız yok.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00