FX4300 Tabanlı Sistem Toplama

HotBlack

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir oyun sistemi toplama istiyorum. Bütçem 2500 Tl ( Monitör dahil). Sizce bu sistem güncel oyunları açar mı? Ve ben aynı model ekran kartı alıp SLI yapabilir miyim? Sistem SLI yapmaya elverişli mi?

Screenshot_2016-03-24-20-24-35.png

SLI değil o işlemci tek 960'ı bile zor besler işlemci yükü isteyen oyunlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki sistemi alabilirsiniz.

Böyle bir sistem daha uyumlu ve performanslı olacaktır.

Bu bütçeye İntel Skylake ddr4 tabanlı bir sistem toplamanız daha iyi olur.
Ben o sistemi biliyorum ama ben sistemi yakın zamanda çift ekran kartı takacağım için böyle bir anakart ve işlemci seçtim.

SLI değil o işlemci tek 960'ı bile zor besler işlemci yükü isteyen oyunlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki sistemi alabilirsiniz.

Peki işlemciyi FX-8300 yapsam olur mu?

Ben o sistemi biliyorum ama ben sistemi yakın zamanda çift ekran kartı takacağım için böyle bir anakart ve işlemci seçtim.

Peki işlemciyi FX-8300 yapsam olur mu?
Çift ekranı anakarttan değil ekran kartı üzerindeki portlardan yapacaksınız. Amd sistem toplamanızı önermem bu bütçeye. Benim önerdiğim sistem daha performanslı ve uzun ömürlüdür.

Çift ekranı anakarttan değil ekran kartı üzerindeki portlardan yapacaksınız. Amd sistem toplamanızı önermem bu bütçeye. Benim önerdiğim sistem daha performanslı ve uzun ömürlüdür.
Çift ekran kartı takabilmem için anakart sli destekli olması gerekiyor yani 2 adet x16 girişi gerek fakat sizin önerdiğiniz anakart yani bazooka sli destekli değil yani 1 tane ekran kartı girişi var. Örneğin alttaki resim sli destekli anakart.

Çift ekran değil çift ekran kartı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-03-24-21-38-01.png
    Screenshot_2016-03-24-21-38-01.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 181
Peki SLI yapmak yerine tek ve güçlü bir ekran kartı almayı neden düşünmüyorsunuz?
Ben illa SLI yapıcam demiyorum ama sli ile birlikte daha güçlü olur. Siz sadece bana benim size önerdiğim sistemin nasıl olduğunu soruyorum fakat işlemciyi fx 4300 yerine fx 8300 yapsam olur mu?

Ben illa SLI yapıcam demiyorum ama sli ile birlikte daha güçlü olur. Siz sadece bana benim size önerdiğim sistemin nasıl olduğunu soruyorum fakat işlemciyi fx 4300 yerine fx 8300 yapsam olur mu?
Ayrıca 2 tane GTX 960 bir 980 den daha iyi performans veriyor.1440p çözünürlükte. Ve fiyat olarakta SLI daha mantıklı 500 tl civari fark oluyor sanirim

Ayrıca 2 tane GTX 960 bir 980 den daha iyi performans veriyor.1440p çözünürlükte.

O işlemciyle 2 tane 960'dan tam performans alamayacağınızı anlayamadınız hala değil mi? 8300 olsa bile.

Böyle bir sistem daha uyumlu ve performanslı olacaktır.

Bu bütçeye İntel Skylake ddr4 tabanlı bir sistem toplamanız daha iyi olur.

Arkadaş ne güzel sistem önermiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı