N Neuer Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 11 15 Mart 2021 #1 Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu. Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 50 FPS bile göremiyorum. Driverlerim güncel. Bu sorunun çözümü nedir? Özellikler. Ryzen 7 3750H. 8 GB RAM. NVIDIA GTX 1650 4 GB.
Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu. Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 50 FPS bile göremiyorum. Driverlerim güncel. Bu sorunun çözümü nedir? Özellikler. Ryzen 7 3750H. 8 GB RAM. NVIDIA GTX 1650 4 GB.
VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.042 Çözümler 1 15 Mart 2021 #11 Muhtemelen dahili ekran kartını kullanıyordu PC. Oyunlara girerken sağ tık yapıp grafik işlemciyle çalıştır yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Muhtemelen dahili ekran kartını kullanıyordu PC. Oyunlara girerken sağ tık yapıp grafik işlemciyle çalıştır yapabilirsin.
isa başak Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #12 Arama yerine arka planda çalışabilecek uygulamaları seçin yaz oradan gereksiz şeyleri kapat fazla ram yemesin Neuer dedi: Değerler bu şekilde. Bu arada dediğini yaptım CS:GO FPS 27'den 120'lere çıktı. Genişletmek için tıkla... Demek işlemci gpusu kullanıyordu Artı 0 Eksi
Arama yerine arka planda çalışabilecek uygulamaları seçin yaz oradan gereksiz şeyleri kapat fazla ram yemesin Neuer dedi: Değerler bu şekilde. Bu arada dediğini yaptım CS:GO FPS 27'den 120'lere çıktı. Genişletmek için tıkla... Demek işlemci gpusu kullanıyordu
KS KS N Neuer Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 11 15 Mart 2021 #13 Son değerler bu şekilde. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (12).png 1,4 MB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
isa başak Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #14 isa başak dedi: Arama yerine arka planda çalışabilecek uygulamaları seçin yaz oradan gereksiz şeyleri kapat fazla ram yemesin Genişletmek için tıkla... Bunu yaptin mi peki Neuer dedi: Son değerler bu şekilde. Genişletmek için tıkla... iyi bu maksimum performansı aliyorsun şuan zaten şarjda oynarsan fps artabilir tuf serisinde turbo modu şarjda çalışıyor sadece Artı 0 Eksi
isa başak dedi: Arama yerine arka planda çalışabilecek uygulamaları seçin yaz oradan gereksiz şeyleri kapat fazla ram yemesin Genişletmek için tıkla... Bunu yaptin mi peki Neuer dedi: Son değerler bu şekilde. Genişletmek için tıkla... iyi bu maksimum performansı aliyorsun şuan zaten şarjda oynarsan fps artabilir tuf serisinde turbo modu şarjda çalışıyor sadece
KS KS N Neuer Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 11 15 Mart 2021 #15 Hocam çok sağ ol dediğini de yaptım herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi
isa başak Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #16 Neuer dedi: Hocam çok sağ ol dediğini de yaptım herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şarjda oynamazsan 50fps üstüne çıkamazsın mutlaka şarjda oyna şarja takmadan oynarsan Fn+f5 yapıp performans modunda kullan. Artı 0 Eksi
Neuer dedi: Hocam çok sağ ol dediğini de yaptım herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şarjda oynamazsan 50fps üstüne çıkamazsın mutlaka şarjda oyna şarja takmadan oynarsan Fn+f5 yapıp performans modunda kullan.
KS KS N Neuer Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 11 15 Mart 2021 #17 VanellopeVonSchweetz dedi: Muhtemelen dahili ekran kartını kullanıyordu PC. Oyunlara girerken sağ tık yapıp grafik işlemciyle çalıştır yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
VanellopeVonSchweetz dedi: Muhtemelen dahili ekran kartını kullanıyordu PC. Oyunlara girerken sağ tık yapıp grafik işlemciyle çalıştır yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?