FX6200 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Hoyu10

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar bileşenlerinden iyi düzeyde anlamadığım için bir iki konuda fikrinize ihtiyacım var.
Öncelikle sistemim;
GA-990 UD3 anakart
FX6200 işlemci
2x8 G.Skill 2133 MHz RAM mevcut.
Ekran kartım PowerColor 2 GB 256 Bit 7870 versiyonuydu ancak yandığı için yenilemek istiyorum. Sisteme uygun bir ekran kartı önerir misiniz?
Bir de SATA3 SSD eklesem anakart destekler değil mi bir problem olmaz? 240 GB işimi görecektir sanıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
SSD için pek bir bilgim yok fakat 1 aydır ekran kartı araştırdığım için bütçenizin 46 tl fazlasına bunu buldum darboğaz yapar mı araştırmadım fakat kart olarak çok beğendiğim bir parçadır

SSD için pek bir bilgim yok fakat 1 aydır ekran kartı araştırdığım için bütçenizin 46 tl fazlasına bunu buldum darboğaz yapar mı araştırmadım fakat kart olarak çok beğendiğim bir parçadır
Ağır yapar.
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar bileşenlerinden iyi düzeyde anlamadığım için bir iki konuda fikrinize ihtiyacım var.
Öncelikle sistemim;
GA-990 UD3 anakart
FX6200 işlemci
2x8 G.Skill 2133 MHz RAM mevcut.
Ekran kartım PowerColor 2 GB 256 Bit 7870 versiyonuydu ancak yandığı için yenilemek istiyorum. Sisteme uygun bir ekran kartı önerir misiniz?
Bir de SATA3 SSD eklesem anakart destekler değil mi bir problem olmaz? 240 GB işimi görecektir sanıyorum?
O işlemci max 1050Ti besler o da belli derece darboğazla.

Ağır yapar.

O işlemci max 1050Ti besler o da belli derece darboğazla.

İşlemci ve anakartı 3 ay sonra değiştireceğim. En azından 3 ay gibi bir süre beni idare etsin diye ilk ekran kartını değiştirmek istedim. Ryzen 5 2600 ve B450 li bir sisteme geçeceğim. 1050 ti yerine rx570 çift fanlı model işimi görür diye düşünüyorum yanılıyor muyum? Cs:go, Euro Truck, Apex gibi oyunlar oynayacağım orta ayarlarda akıcı oynasam yeter.

SSD'den şimdilik vazgeçip indirim yakalarsanız RX 590 almaya çalışın. Ekran kartı sürekli değiştirilen birşey değil ama SSD her zaman alınabilir. Eldeki HDD sizi bir süre idare eder.

İşlemci ve anakartı 3 ay sonra değiştireceğim. En azından 3 ay gibi bir süre beni idare etsin diye ilk ekran kartını değiştirmek istedim. Ryzen 5 2600 ve B450 li bir sisteme geçeceğim. 1050 ti yerine rx570 çift fanlı model işimi görür diye düşünüyorum yanılıyor muyum? Cs:go, Euro Truck, Apex gibi oyunlar oynayacağım orta ayarlarda akıcı oynasam yeter.
Öyle yapacaksan alabilirsin tabi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı