FX8150 ve RX570 uyumu

• Konuyu başlatan Ases
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.724
Fx 6300 ile 2019 da çıkan oyunlarda darboğazın dibini yaşadım özellikle açık dünya oyunlarında gpu kullanımı %40 larda geziyordu fx 8150 ne kadar fark ettirir şaibeli

Yanlış bilgilendirme.
Hayır darboğaz olur.
Değil. 1080p'de besler. Robot gibi hep aynı şeyleri söyleyip durmayın. Ryzen'ın daha iyi olduğunu biliyoruz ama elinizdeki eski ürünleri kullanmayı bilin. Aralarında pek fark olmayan 8320 ile RX 580 iyi çalışıyor. Alın bu da video.

Ayrıca BIOS'tan "Cool 'N Quiet" ayarını da "Disabled" yap. Yavaşlatıyor sistemi bayağı. Bende 8120 vardı, oradan biliyorum.

Değil. 1080p'de besler. Robot gibi hep aynı şeyleri söyleyip durmayın. Ryzen'ın daha iyi olduğunu biliyoruz ama elinizdeki eski ürünleri kullanmayı bilin. Aralarında pek fark olmayan 8320 ile RX 580 iyi çalışıyor. Alın bu da video.

Ayrıca BIOS'tan "Cool 'N Quiet" ayarını da "Disabled" yap. Yavaşlatıyor sistemi bayağı. Bende 8120 vardı, oradan biliyorum.
Pekala hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı