FX8300 RX580 sistem nasıldır?

Birader çöpe çöp diyoruz. Çöp bilgisayar mı alsın? Zaten alınır mı diye soruyor adam. Sana ne.
Bütün parçalar çöp. Çok daha iyi sistemler var ve bunun gibi sorun çıkartmaz. Bir sistemi gördü diye alması mı lazım illa?

Almıyorum ve şu an sistemi kullanıyorum sadece sordum güzel oyunlarda performans olarak siz mutlu musunuz?

Tamam, yine yorumlamamızı istiyor. Seni niye rahatsız ediyor? Üzülmesin diye çöp parçaya iyi mi diyelim? Darboğazdan kırılıyor bilgisayar. SSD, veri kaybına yol açabilir. Ekran kartı ise çok demode. Söylemeliyiz bunları.

Yorum yapmayı öğrenin o zaman çöp demek yerine kötü denebilir onun dışında. Ekran kartına malum demişsin Türkiye şartlarında o kart altın değerinde. Sadece kendi açından bakma konuya.

Yorum yapmayı öğrenin o zaman çöp demek yerine kötü denebilir onun dışında. Ekran kartına malum demişsin Türkiye şartlarında o kart altın değerinde. Sadece kendi açından bakma konuya.
2000 TL falan o kart ve çöpün önde gideni. Çok daha iyi alternatifleri var. Ayrıca istediğimi derim, seni ilgilendirmez. Forum kurallarını çiğnemiyorum.
1705581841504.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı