FX8300 Sistem Toplama

HikmetGven4TR

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Şöyle bir sistem topladım, nasıl ?

Screenshot_20161031-124012.png
Screenshot_20161031-124020.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci+Anakart+Ram olarak 2. el toplam 500TL civarında alabiliyorsanız tercih ettiğiniz ürünler F/P olarak makul olabilir. Bütçeniz 2500TL ise önerdiğim i5 sistemi tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Fx 6300.

Merhaba arkadaşlar ben işlemcinin serini yanlış anlamışım 400 TL'ye alacağım işlemci amd fx8300 imiş ben yanlış anlamışım.

Ve sistemin devamı böyle olacak boyle bir karar verdim sizce nasıl ?

Linkleri Gizledim.

Ekran Alıntısı.PNG

Sizce Nasıl Böyle düşüyorum haftaya Sipariş vereceğim.

Ama Ekran Şüphelerim var iyi mi sizce ?

Sizce Nasıl Böyle düşüyorum haftaya Sipariş vereceğim.
FX 8300 Vatanbilgisayar fiyatı zaten 460TL. Ayrıca dediğim gibi anakart+ram ile birlikte 2. el almayacaksanız işlemciyi, kesinlikle paranızı bu ürünlere harcamanızı tavsiye etmem! 2013 yılında çıkmış bir işlemciye yeni nesil alternatifi varken bu kadar para verilmez.

FX serisi içerisinde benim en beğendiğim işlemci FX 8300 ama bu parçalara vereceğiniz parayla çok daha iyi ve yeni sistem toplanabilir. İlla AMD toplayacağım diyorsanız bekleyin Zen alın ya da en azından X4 860K+A68HM bir anakartla 8GB ucuz bir ram alıp Zen gelene kadar idare edin. Önerdiğim i5 sistemi alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız.

Ekran kartı olmadan açılmaz. FX serisinde dahili GPU yok.

Ekran kartı var gtx570.

FX 8300 Vatanbilgisayar fiyatı zaten 460TL. Ayrıca dediğim gibi anakart+ram ile birlikte 2. el almayacaksanız işlemciyi, kesinlikle paranızı bu ürünlere harcamanızı tavsiye etmem! 2013 yılında çıkmış bir işlemciye yeni nesil alternatifi varken bu kadar para verilmez.

FX serisi içerisinde benim en beğendiğim işlemci FX 8300 ama bu parçalara vereceğiniz parayla çok daha iyi ve yeni sistem toplanabilir. İlla AMD toplayacağım diyorsanız bekleyin Zen alın ya da en azından X4 860K+A68HM bir anakartla 8GB ucuz bir ram alıp Zen gelene kadar idare edin. Önerdiğim i5 sistemi alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız.

İyi güzel diyorsunuz da abim intel istemiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı