FX8300 sistemle CP2077 oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

2mirez

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
66
FX8300
12 RAM.
GTX 780.

Cyberpunk oynatır mı? Oynatırsa hangi ayarlarda kaç FPS alırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler ben birşeyi merak ediyorum mesela GTX 780 yeni nesil GTX 1650S'den nasıl iyi olabiliyor ya da GTX 770 yeni nesil GTX 1050'den nasıl performanslı oluyor videolarda eski nesiller yeni nesillere göre daha fazla FPS veriyor çok ilginç birisi anlatabilir mi?

İyi değil ki hocam zaten.

Yazık sana.

Oynatır.

Okuduğunu anlamıyor galiba. Oynatmaz demedim GTX 780 1650S iyi değildir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi niye ban yiyeyim. İkincisi @SHER-LOCKED arkadaş GTX 780 1650S daha iyi dedi ona yazdım. Cahil cesaretliliği mi desem aptallık mı desem anlamadım.

Technopat Sosyal kurallarını oku ilk önce. Yazım yanlışı ban sebebidir ve nokta koymamak da ban sebebidir. Neden okumadınız ki kuralları? Ve aptal diyerek hakarette bulundunuz.
Banı yediniz az önce.
 
@Lockheed anlamadım sizin derdininiz ne? GTX 780 1650S iyi diyen birisini eleştirdim. Technopat sizin gibi insanın hallerine kalmışsa vay haline. Şimdi git buna da gülücük at. Benim değil senin ban yemen lazım bilmeden konuştuğunuz için. Galiba ikinci hesabınız bu @SHER-LOCKED anlam vermedim çünkü. Neyse ban yediğime göre @Lockheed bu bilgili arkadaş konulara cevap verir artık 😀

İkinci hesabım değil. Sizi raporluyorum. Çoklu hesap banı da var.
 
Arkadaşlar min sistem gereksinimlerini biliyorum zaten Dying Light'ta da mesela işlemci yetmiyordu ama çatır çatır oynuyordum 0 kasma takılma. Emin olmak için sordum eyvallah yine de.
Lütfen konu dışı konuşan arkadaşlar sakinleşsin birbirinize kafa göz gireceğinize yapıcı konuşun kalp kırmaya gerek yok.
 

Geri
Yukarı