FX8300 Tabanlı Sistem Toplama

Ben 1-2 ay daha takipte kalayım senin dediğin gibi 3000 TL lik sistem 2700 TL olursa çok iyi olur. Benim bugün 4000 TL lik sistemi vatan toplayım dedim 330-340 gibi bir fark vardı.

11665053_898924376852918_1929192964_o.jpg
Bu da o sistem dolar çıkmadan önceki bakın vatandan 300 TL gibi bir fark çıkacak.

Sinerji uygun ama güvenemiyorum ya vatan dan alayım sıkıntı çıkmasın korkuyorum.

Selam kardeşim. Sistemin çok sağlam olmuş. Gerçek 8 çekirdek ve + Oc özelliği. Dx12 ile Fx serisi canlanıcak diyorlar. Kasanda monitöründe kaliteli ve sağlam olmuş. Hayırlı olsun şimdiden. Eğer ben 1 ay daha beklerim dersen Zen sistem alabilirsin.

Sinerjiye Vatandan daha fazla güvenmelisiniz daha iyi bir müşteri memnuniyeti ve kalitesi var...

@apexnnsteam artık çok eskidi mimari, canlandırsa bile anakart desteği bile çok zayıf ve oyun içi performansı düşük...
Anakart olayı doğrudur. İşlemci sağlam bir işlemci. Alternatifi i3 4160 olabilir.

Sinerjiye Vatandan daha fazla güvenmelisiniz daha iyi bir müşteri memnuniyeti ve kalitesi var...

@apexnnsteam artık çok eskidi mimari, canlandırsa bile anakart desteği bile çok zayıf ve oyun içi performansı düşük...
Abi sinerji dedin ya merak ettim toplayayım bari dedim daha karlı çıktı tam istediğim sistem sence de güzel olmamış mı ?
Adsız.png

Yıl sonunda bende buna benzer bir sistem toplayacağım.
düzelt.png
Öncelikle sana önerdiğim kasa içinde kaliteli 600W PSU bulunduran hava akışı güzel bir kasadır.
İşlemci İ5 4690K ile arasında pek bir fark yoktur fakat 6600K Skylake mimarisini içerisinde barındırır.
Anakart ise güzel bir O.C potansiyeline sahiptir ayrıca 100 TL civarında da bir indirimi vardır.
Monitör LG' nin çok beğendiğim ve hoşuma giden Ultra Wide monitörüdür.

Dosya Ekleri

• 4000 tl.png
    4000 tl.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı