FX8300 Tabanlı Sistem Toplama

furkanberk06

Megapat
Arkadaşlar parçalarım bunlar.
Fakat sizin değiştirmemi önerdiğiniz parça veya parçalar varsa yorum olarak yazar mısınız?

knqXrq.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar parçalarım bunlar.
Fakat sizin değiştirmemi önerdiğiniz parça veya parçalar varsa yorum olarak yazar mısınız?

Eki Görüntüle 142023

Değiştirmen gereken parça ramler aldiğin ramlar toplam 8 gb ve 1600 mhz büyük ihtimal ile sadece oyun üzerinde kullanmayacaksin chromeyide sıkça kullanicaksin o yüzden ramleri en azindan 2400 mhz e çıkartman gerekir daha ileri dönük düşünürsen de 16 gb lik 2400 veya 3000 mhz lik ramler kullanirsan hem normal kullanimda hem oyunlarda rahat edersin.

Toplayacağın sistem için acelen yoksa Zen mimarisi bekleyebilirsin yada daha güncel olan Intel Skylake i56400'lü sistem toplayabilirsin.

Bir amdfx 8320 kullanıcısı olarak söylüyorum ; memnunum kasma falan anca kırk yılda bir oluyor. Hızlı açılıyor. Faka benim gibi işletim sistemlerine merakın varsa orada dur derim. Ben Niresh Zone 10.10.1 sürümünü kurmak istedim (Mac OS X) fakat Mac amd desteği çok kısıtlı olduğu için sabrımı zorladı. Yani şuan imkanım olsa İntel tabanlı sistem toplamak istiyorum. Diğer türlü hiç bir sıkıntısını görmedim amd'nin. Ama Mac OS X gibi işletim sistemlerini kuracaksan eğer sakın bulaşma derim. Ama bir işletim sistemi için de sistemi değiştirmek pek mantıklı değil açıkçası :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı