monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #21 Muhammerturker dedi: @monaktus ben her zaman belgelere inanırım, buyrun buda ekran kartının ultra performansı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam haklısın uğraşamıcam seninle daha fazla.
Muhammerturker dedi: @monaktus ben her zaman belgelere inanırım, buyrun buda ekran kartının ultra performansı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam haklısın uğraşamıcam seninle daha fazla.
T The Witcher Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #22 @Muhammerturker Senin gösterdiğin videolarda adam display bölümünü gösterirken dikkat et textures bölümü highda, ultraya almak için 3 GB Vram istiyor.
@Muhammerturker Senin gösterdiğin videolarda adam display bölümünü gösterirken dikkat et textures bölümü highda, ultraya almak için 3 GB Vram istiyor.
Muhammerturker Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 252 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #23 @Silinen üye evet öyle.
T The Witcher Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #24 İşte diyorum ya, tamam herşey ultrada ancak sadece display bölümündeki texturesi ultra yapmak için 3 GB Vram'e sahip olmak gerek.
İşte diyorum ya, tamam herşey ultrada ancak sadece display bölümündeki texturesi ultra yapmak için 3 GB Vram'e sahip olmak gerek.
A Ali52 Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #25 Ultrada kesinlikte oynaya bilirsiniz
T The Witcher Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #26 Ben sabahtan beri ne diyorum ? Silinen üye dedi: @Muhammerturker Senin gösterdiğin videolarda adam display bölümünü gösterirken dikkat et textures bölümü highda, ultraya almak için 3 GB Vram istiyor. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: İşte diyorum ya, tamam herşey ultrada ancak sadece display bölümündeki texturesi ultra yapmak için 3 GB Vram'e sahip olmak gerek. Genişletmek için tıkla...
Ben sabahtan beri ne diyorum ? Silinen üye dedi: @Muhammerturker Senin gösterdiğin videolarda adam display bölümünü gösterirken dikkat et textures bölümü highda, ultraya almak için 3 GB Vram istiyor. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: İşte diyorum ya, tamam herşey ultrada ancak sadece display bölümündeki texturesi ultra yapmak için 3 GB Vram'e sahip olmak gerek. Genişletmek için tıkla...
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #27 Silinen üye dedi: Ben sabahtan beri ne diyorum ? Genişletmek için tıkla... 13 yaşındaki bebek ile uğraşma daha fazla boşver.
Silinen üye dedi: Ben sabahtan beri ne diyorum ? Genişletmek için tıkla... 13 yaşındaki bebek ile uğraşma daha fazla boşver.
Muhammerturker Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 252 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #28 @Silinen üye ben senin dediğini ilk başta anlamamışım, özür dilerim. @monaktus yaşım küçük diye küçük görme senden daha çok bilgili olabiliriz. Ayrıca büyümüşsün ama saygıyı öğrenememişin.
@Silinen üye ben senin dediğini ilk başta anlamamışım, özür dilerim. @monaktus yaşım küçük diye küçük görme senden daha çok bilgili olabiliriz. Ayrıca büyümüşsün ama saygıyı öğrenememişin.
FurkanAli79 Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #30 Arkadaşlar 2 GB VRam ile Ultra' ya alabilirsiniz ama GPU dengesiz çalışacaktır. Kısacası 3 GB VRam ihtiyaç var
Arkadaşlar 2 GB VRam ile Ultra' ya alabilirsiniz ama GPU dengesiz çalışacaktır. Kısacası 3 GB VRam ihtiyaç var