S
Simo Hayha
Ziyaretçi
Ben de 2 gb nin yetmediğini duydum. R9 280x daha mantıklı.
Oyunu açabildiğinizden bile şüpheliyim. Oyunu bitirmiş olmasam inanırdım bu dediklerine. Texture detayları açabilmeniz için 3 gb vram belleğine ihtiyacınız var.Sizin yanlışınız olabilir ekran kartı ile ilgili Watch_Dogs Ultra oyun performans videoları bulunmakta biraz araştırıp izlerseniz anlıyabilirsiniz.![]()
Gördüğümemi inanırım arkadaşına mı? Textures detayı hariç diğer ayarları ultra yapabiliyorsunuz. Bu da grafik ayarlarının ikinci sayfasının görünümü. Kendi ekran kartım için konuşayım burdaki ayarlarıda ultra-high karışık oynuyabiliyorsunuz. Bahsettiniz ultrada oynuyorum dediği ayarlarda büyük ihtimal bunlardır. Oyundaki optimizasyon sorunları nedeni ile hepsini gtx 770 ile ultra yapınca takılmalar meydana geliyor.@monaktus sisteme sahip olan arkadaşım var Battlefield 4, Crysis 3, Watch_Dogs gibi oyunları Ultra'da oynamaktadır. İsterseniz yönlendirtebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.