Oyundan çıktığım gibi mavi ekran hatası aldım, bu arada. Biraz kullandığım yerin fotosunu yollayacağım.
Not: 72*C'ye kadar çıktı ama, Ultra ayarlarda oynadım.
Peki, teşekkür ederim. Yallız, emin misiniz bir sorun teşkil etmeyeceğine? Bir de, minidump dosyasını nasıl oluşturabilirim?
Son olarak:
1) Sistemime ekstra bir şey taktırmam gerekiyor mu? Ekran kartı, fan vb.
2) Kasayı eski yerine mi koyayım, yoksa açıkta mı kalsın?
Her şey için çok teşekkür ederim. Sizin gibi iyi insanlara rastlamak güzel bir şey.
İlk mesajdaki değerle karşılaştırırsak 10 Derece kadar daha soğuk değerler elde ettik. Bu durumda bence dışarıda kalmalı. BF4 gibi bir oyunda 70 Derecelerde gezmesi çok normal. Benim 3 fanlı R9 290 Tri-x kartımda bu derecelerde çalışıyor. Yani bir sorun teşkil etmez. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
İlk mesajdaki değerle karşılaştırırsak 10 Derece kadar daha soğuk değerler elde ettik. Bu durumda bence dışarıda kalmalı. BF4 gibi bir oyunda 70 Derecelerde gezmesi çok normal. Benim 3 fanlı R9 290 Tri-x kartımda bu derecelerde çalışıyor. Yani bir sorun teşkil etmez. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
Üstelik her şeyde Ultradaydı. Tamam tekrardan teşekkür ederim. Yalnız denilen dosyaları bulamadım. Neyse, bu da başka bir günün konusu olsun.
Bu arada sistemim beni 2016'ya kadar idare eder mi?