FX8320 + R9 270 Sistem Oyun Oynarken Çok Isınıyor

• Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 4.736
Oyun esnasında sıcaklık değerleri.
Tamamdır, birazdan geliyor. :)

Oyun esnasında sıcaklık değerleri.
Oyundan çıktığım gibi mavi ekran hatası aldım, bu arada:kararsız:. Biraz kullandığım yerin fotosunu yollayacağım.:)
Not: 72*C'ye kadar çıktı ama, Ultra ayarlarda oynadım.

SICAKLIK DEĞERİ 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
72 Derece bir sorun teşkil etmez. Mavi ekran hatası içinde mini dump dosyası oluşturup yeni bir konu açarsanız sorununuzu çözerler. (y)
Kullandığım yerler:
Önce:
yılbaşı 2014-15 099.JPG

Sonra:
100_8904.JPG

Bir sorun var mı?(y) Cidden işe yaradı gibi.:)

72 Derece bir sorun teşkil etmez. Mavi ekran hatası içinde mini dump dosyası oluşturup yeni bir konu açarsanız sorununuzu çözerler. (y)
Peki, teşekkür ederim.:LOL::) Yallız, emin misiniz bir sorun teşkil etmeyeceğine?(n) Bir de, minidump dosyasını nasıl oluşturabilirim?:)
Son olarak:
1) Sistemime ekstra bir şey taktırmam gerekiyor mu? Ekran kartı, fan vb.
2) Kasayı eski yerine mi koyayım, yoksa açıkta mı kalsın?
Her şey için çok teşekkür ederim.:LOL::) Sizin gibi iyi insanlara rastlamak güzel bir şey.:D:like:

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk mesajdaki değerle karşılaştırırsak 10 Derece kadar daha soğuk değerler elde ettik. Bu durumda bence dışarıda kalmalı. BF4 gibi bir oyunda 70 Derecelerde gezmesi çok normal. Benim 3 fanlı R9 290 Tri-x kartımda bu derecelerde çalışıyor. Yani bir sorun teşkil etmez. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
Üstelik her şeyde Ultradaydı.:) Tamam tekrardan teşekkür ederim. Yalnız denilen dosyaları bulamadım. Neyse, bu da başka bir günün konusu olsun.:):LOL:
Bu arada sistemim beni 2016'ya kadar idare eder mi?(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı