S
Shovery
Ziyaretçi
Boştaki değerler çok iyi. Hatta fazla soğuk. O takılmalar Ping ile alakalı olabilir. Yükte durum nasıl?
Pingle alakası yok aslında, bazen 39 olduğu da oldu 116 daSilip tekrar yükleyin.![]()
Yük derken?Boştaki değerler çok iyi. Hatta fazla soğuk. O takılmalar Ping ile alakalı olabilir. Yükte durum nasıl?
Tamamdır, birazdan geliyor.Oyun esnasında sıcaklık değerleri.
Oyundan çıktığım gibi mavi ekran hatası aldım, bu aradaOyun esnasında sıcaklık değerleri.
Kullandığım yerler:72 Derece bir sorun teşkil etmez. Mavi ekran hatası içinde mini dump dosyası oluşturup yeni bir konu açarsanız sorununuzu çözerler.![]()
Peki, teşekkür ederim.72 Derece bir sorun teşkil etmez. Mavi ekran hatası içinde mini dump dosyası oluşturup yeni bir konu açarsanız sorununuzu çözerler.![]()

Üstelik her şeyde Ultradaydı.İlk mesajdaki değerle karşılaştırırsak 10 Derece kadar daha soğuk değerler elde ettik. Bu durumda bence dışarıda kalmalı. BF4 gibi bir oyunda 70 Derecelerde gezmesi çok normal. Benim 3 fanlı R9 290 Tri-x kartımda bu derecelerde çalışıyor. Yani bir sorun teşkil etmez. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
Yok değilim, Mediumcuyum. Yalnız ultrada oynarken renkler soldu gibiydi ya da bana öyle geldi.Grafik delisi değilseniz daha da fazla eder.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.