Sistem mantıksız. İşlemci ve anakarta yüklenip ekran kartından kısmışsın. Eğer ekran kartı alacaksan en az R7 250 olması lazım. RX 460 ve GTX 1050 modellerine de bakabilirsin.
Anakart: GIGABAYT 990xa ud3
İşlemci: Amd fx 8350
Ram: Zeppelin 3x4 12 gb
Ekran kart: Msı gt 730 toplamadan bakmıştım oynatır denılmişti şimdi fifa 15 bile kasıyo diğer özellikleri yeterli mi? Sadece ekran kartımı değişmem gerekli sizce.
Anakart: GIGABAYT 990xa ud3
İşlemci: Amd fx 8350
Ram: Zeppelin 3x4 12 gb
Ekran kart: Msı gt 730 toplamadan bakmıştım oynatır denılmişti şimdi fifa 15 bile kasıyo diğer özellikleri yeterli mi? Sadece ekran kartımı değişmem gerekli sizce.
1050 ti hangi marka ve kaç gb olmalı bide 128 veya 256 bit fark eder mi ? Birde darboğaz meselesi var ki onda sıkıntı olur mu ve son olarak bu benı kaç yıl götürür pişman oldum neredeyse ya...
1050 ti hangi marka ve kaç gb olmalı bide 128 veya 256 bit fark eder mi ? Birde darboğaz meselesi var ki onda sıkıntı olur mu ve son olarak bu benı kaç yıl götürür pişman oldum neredeyse ya...
Bakkal ki ne bakkal valla şaştım kaldım kardeşim tüm sorun ekran kartı ise tamam.
128 bit olupta elindeki karttan daha kötü kartlar da var kardeşim. O yüzden bite, VRAM' e bakılarak ekran kartı alınmaz. O kartlar için 2 GB yeterlidir. Bütçe var ise 4GB daha iyi olur. Sapphire model öneririm. İşlemciniz iyi, RX 470 bile kullanılabilir. Darboğaz olmayacaktır. RX 460 şuan ki mevcut olan tüm oyunları Medium- High ayarlarda oynatacaktır. Uzun süre yeni çıkan oyunları Low ayarlarda oynayabilirsiniz
Anladım kardeşim çok saol yani işlemci anakart iyi tek sıkıntım ekran kartı peki son olarak bu rx 470 hangi marka nvıdıa mı Asus mu 1050 ti de aynı şekilde.