FX8350 - GT730 Oyunlarda Kasma Sorunu

FErhat ozdemir

Hectopat
Daha fazla  
Anakart: Gigabyte 970
İşlemci: AMD FX 8350
RAM: 12GB
Ekran Kartı: GT730 2GB 128-bit

Özellikleri bunlar ama ben Fifa 17 için falan aldım, Fifa 15'de bile kasma yaptı. Ekran kartı mı yetersiz sizce, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: GIGABAYT 990xa ud3
İşlemci: Amd fx 8350
Ram: Zeppelin 3x4 12 gb
Ekran kart: Msı gt 730 toplamadan bakmıştım oynatır denılmişti şimdi fifa 15 bile kasıyo diğer özellikleri yeterli mi? Sadece ekran kartımı değişmem gerekli sizce.

Anakart: GIGABAYT 990xa ud3
İşlemci: Amd fx 8350
Ram: Zeppelin 3x4 12 gb
Ekran kart: Msı gt 730 toplamadan bakmıştım oynatır denılmişti şimdi fifa 15 bile kasıyo diğer özellikleri yeterli mi? Sadece ekran kartımı değişmem gerekli sizce.

Yine bir bakkal amca vakası :(

RX 460 veya Gtx 1050 almalısınız.

Denildiği gibi sadece ekran kartını değiştirmen işini görecektir. 1050 Ti ideal kart olur.
1050 ti hangi marka ve kaç gb olmalı bide 128 veya 256 bit fark eder mi ? Birde darboğaz meselesi var ki onda sıkıntı olur mu ve son olarak bu benı kaç yıl götürür pişman oldum neredeyse ya...

Yine bir bakkal amca vakası :(

RX 460 veya Gtx 1050 almalısınız.
☺️ Bakkal ki ne bakkal valla şaştım kaldım kardeşim tüm sorun ekran kartı ise tamam.

1050 ti hangi marka ve kaç gb olmalı bide 128 veya 256 bit fark eder mi ? Birde darboğaz meselesi var ki onda sıkıntı olur mu ve son olarak bu benı kaç yıl götürür pişman oldum neredeyse ya...

☺️ Bakkal ki ne bakkal valla şaştım kaldım kardeşim tüm sorun ekran kartı ise tamam.

128 bit olupta elindeki karttan daha kötü kartlar da var kardeşim. O yüzden bite, VRAM' e bakılarak ekran kartı alınmaz. O kartlar için 2 GB yeterlidir. Bütçe var ise 4GB daha iyi olur. Sapphire model öneririm. İşlemciniz iyi, RX 470 bile kullanılabilir. Darboğaz olmayacaktır. RX 460 şuan ki mevcut olan tüm oyunları Medium- High ayarlarda oynatacaktır. Uzun süre yeni çıkan oyunları Low ayarlarda oynayabilirsiniz :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı