G HUB vs Synapse

lastjamal21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bloody v7 kullanmaktayim oscar editör ile makro yazılımına tamamen hakimim lakin bozulduğu için yeni mouse almayi düşünüyorum.

Logitech g502 = GHUB
Razer deathadder v3 = Synapse
Bloody = Oscar editor

synapse yazılım için kötü yorum çok , g502 kronik sorunlu ve yazılımı synapseden iyi deniliyor , Oscar editor hakkinda pek yorum yok , Şahsi fikrim macro bozuluyor belirli süreden sonra çok kararsız kaldım bütçem 2500/3000 arası kullanım amacı fps oyunları yazılım öncelikli bir mouse istiyorum. yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Bloody V7 kullanmaktayim oscar editör ile makro yazılımına tamamen hakimim lakin bozulduğu için yeni mouse almayi düşünüyorum.

Logitech G502 = G HUB.
Razer DeathAdder V3 = Synapse.
Bloody = oscar editor.

Synapse yazılım için kötü yorum çok, G502 kronik sorunlu ve yazılımı Synapse'den iyi deniliyor, oscar editor hakkinda pek yorum yok, şahsi fikrim macro bozuluyor belirli süreden sonra çok kararsız kaldım bütçem 2500/3000 arası kullanım amacı FPS oyunları yazılım öncelikli bir mouse istiyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Macro çok önemli ise Bloody bakabilirsiniz macro da Bloody'in üstüne yok diye biliyorum arkadaşın biri v7ma kullanıyordu macro için son derece memnundu.

Synapse genel olarak sorunlu bir yazılım. Fare özelinde bilmiyorum fakat kulaklıkta sorunları mevcut. Bazen kendi kendine sorunsuz çalışmaya başlıyor ve bir daha Synapse istemcisini çalıştırmamanız şartıyla 3-5 ay düzgün çalışıyor. Farenin kalitesinden memnun kalacağınızı düşünüyorum fakat Synapse için aynısını söyleyemem.

Synapse genel olarak sorunlu bir yazılım. Fare özelinde bilmiyorum fakat kulaklıkta sorunları mevcut. Bazen kendi kendine sorunsuz çalışmaya başlıyor ve bir daha Synapse istemcisini çalıştırmamanız şartıyla 3-5 ay düzgün çalışıyor. Farenin kalitesinden memnun kalacağınızı düşünüyorum fakat Synapse için aynısını söyleyemem.
Bu yüzden ghuba yônleniyorum g502 x galiba alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı