G-loot nedir?

Sen mining yaptığını kanıtla hadi, buyur.
Bir program sadece kill ve asisit sayıyor. Ama gel gelelim ki CPU ve GPU kullanımını bir anda %99 lar a çıkarıyor. Bunun neresi normal bir program? Ayrıca senin oyunda adam öldürmenin onlara ne yararı var ki sana para ödüyor lar?

2 Dolar depositoyu nasıl aldın ben alamadımda

Hocam bana da saçma geliyor oyun oynayıp para vermeleri ama biraz araştırdım developerlarına falan ama bir adet Türk gördüm. Bana biraz çok az güven verdi. Hiç denemedim. Ama bilgisayarım olsa deneyeceğim.

Arkadaşlar mining yapıyor diyenler olmuş. Sizin bilgisayarınızdan yapacağı miningten ne kazanabilir? Ayrıca program overwolf gibi bir programla geliyor ki overwolf asla hafif bir program değildir. Bazı arkadaşlar 50 euro yapmış hesabı banlanmış vs vs. Program güvenilir. Sponsorlarına bakarsanız anlarsınız. Huawei, Microsoft ve bunun gibi devler bitcoin mining yapan bi firmaya sponsor olur mu sizce? Ayrıca bir çekim talebi daha yaptım ilk çekim talebim -90 euro- hesabıma yatmıştı şimdi bi 35 daha istedim gelince unutmazsam düzeltirim.

Hocam 90 euro kaç günde yattı? Ben de denemeyi düşünüyorum.

Hocam 90 euro kaç günde yattı? Ben de denemeyi düşünüyorum.
şuan ortalama 30 günde onaylanıyor 33-34. günde geliyor para. En yakın arkadaşım 300 euro çekti. İlk 300 euro çekme isteği gönderince 20. günde para iade edildi çekim iptal edildi. Ticket atıp sebebini sorduğunda özür dileyip teknik bir sıkıntı olduğunu ve tekrar çekim isteğini yapmasını söylediler. Toplam 35 günde 300 euro geldi hesabına. Bende 26 gün önce 20 euro çektim şuanda 25 eurodayım 30 yapıp çekicem hayırlısı.

Paran yattı mı ?
Kimlik bilgilerini verip onaylattinmi kendini ? Öyle bir dogrulama istiyor ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…