G PRO için Wraith skatez ve grip tape alınır mı?

• Konuyu başlatan NRVS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 6.295
Makaleler
9
Yer
C-137
Açıkçası Wraith sponsorlu inceleme videolarına pek samimi bulmadım ve güvenemedim o yüzden size sormak istiyorum. Kullanıp memnun kalan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum bende zamanında skatez değiştirmeyi düşünmüştüm ciddi farkları yok diye vazgeçmiştim yurtdışındaki skatezler zaten bizde pahalılar o yüzden onlar seçenek bile değiller ne yazık ki.

Hazır konu karşıma çıkmışken son durumu paylaşayım. Skatezleri yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve eridiler. Farenin alt plastiği sürtmeye başladı.

Aklıma gelmişken 2 yıldır G502 Hero'nun skatezleri kullanıyorum alkolsuz ıslak mendil ile skatezleri silip (fazla bastırmadan) üstüne peçete ile kuruluyorum mouse pad içinde alkolsuz ıslak mendili gezdiriyorum o kadar şeye rağmen herhangi bir yıpranma vs yaşamadım Wraith skatez almayı düşünüyordum bende ama forumdaki yorumları falan görünce ve her 6-7 ayda değiştirmemiz gerektiğini görünce stok skatezler daha mantıklı buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…