G PRO Superlight vs Razer Viper V2 Pro

Bütçe
3000 - 6000
Kırık çıkık varsa değişim yaparlar, basit rahatsız eden hataları tamir edebiliyorlar diye biliyorum. @Xantern değişime göndermişti. Yanlış bir şey söylemeyeyim.

Kırık çıkık varsa değişim yaparlar, basit rahatsız eden hataları tamir edebiliyorlar diye biliyorum. @Xantern değişime göndermişti. Yanlış bir şey söylemeyeyim.

Küçük hatalar kendileri çözebiliyormuş. Teknik bir arıza da varsa değişim yapıyorlar. Ben göndermedim açıkçası, kendim modladım.

Küçük hatalar kendileri çözebiliyormuş. Teknik bir arıza da varsa değişim yapıyorlar. Ben göndermedim açıkçası, kendim modladım.
Ariza sorun vs. degisim yapiyorlarsa problem yok benim icin. Bazi Technopat konularinda yasadiklari sorunu kaale bile almadiklarindan bahsediyorlardi. Tuketici hakem heyetine bile basvuran gordum. Ama siz cozuyorlar dediginiz icin icim rahat suan.
@599108 @Xantern

Destekleri benim hoşuma gitti. Connectgame ile karıştırmış olmayasınız?

Evet. İade almıyorlar. Dediğim gibi, teknik sorunlarda yalnızca değişim yaparlar.

Evet. İade almıyorlar. Dediğim gibi, teknik sorunlarda yalnızca değişim yaparlar.
Konu evet iade uzerine acilmis ama gicirdama vb. sorunlari oldugu halde ilgilenilmeyen kisiler var. Bunun hakkinda bilgi edinmek istemistim. Bu tarz teknik sorunlari cozuyolar dediniz icim rahatladi o acidan kafamda soru isareti kalmadi tesekkur ediyorum. Bahsettigim kisilerin mousetaki sorunun ustune fazla dusmediklerini tahmin ediyorum.
@Xantern

Evet. Önemli bir sorun olarak görmemiş olabilirler. Biraz baştan savma ilgilenmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…