G PRO X 2 Lightspeed alınır mı?

Bütçe
9000

Nicolo Zaniolo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an BlackShark v2'nin kablolu olan düz modelini kullanıyorum. Yeni bir kulaklık arıyorum ve Logitech'in G PRO X 2 Lightspeed modelini gördüm. Genellikle oyun ve müzik için kullanacağım. Yayın vesaire yapmadığım için mikrofon kalitesi benim için çok önemli değil. Şu an 9300 TL'ye bulunabiliyor bu fiyat bandında daha iyi kulaklıklar mevcut mu? BlackShark v2'den geçince daha iyi bir kulaklığa geçtiğimi hisseder miyim? Teşekkürler.

Merhaba, şu an BlackShark v2'nin kablolu olan düz modelini kullanıyorum. Yeni bir kulaklık arıyorum ve Logitech'in G PRO X 2 Lightspeed modelini gördüm. Genellikle oyun ve müzik için kullanacağım. Yayın vesaire yapmadığım için mikrofon kalitesi benim için çok önemli değil. Şu an 9300 TL'ye bulunabiliyor bu fiyat bandında daha iyi kulaklıklar mevcut mu? BlackShark v2'den geçince daha iyi bir kulaklığa geçtiğimi hisseder miyim? Teşekkürler.

Logitech'i fiyatlandırması ve ürünlerinden ne kadar nefret etsem de bu ürün alınır güzel kulaklık.

BlackShark V2 ile karşılaştırırsak ne gibi farklılıklar vardır acaba bir bilginiz var mı?

Ses kalitesi baslar misler tizler her mikrofon hariç hemen hemen her şeyde G PRO X daha üstün bir kulaklık V2 bin hangi modelinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama Pro olanlarda kronik menteşe kırılma problemi var Razer'dan uzak durun derim G PRO X 2'nin ses kalitesi rakipleri Nova 7 ve HS80 Max'dan bile biraz daha iyi.

GPROX2 kötü bir kulaklık. Daha önceden g733 kullanıyordum şuan gprox2 kullanıyorum. Mikrofonu daha kalitesiz. Ses anlamında bir artısını görmedim.

Ses kalitesi baslar misler tizler her mikrofon hariç hemen hemen her şeyde G PRO X daha üstün bir kulaklık V2 bin hangi modelinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama Pro olanlarda kronik menteşe kırılma problemi var Razer'dan uzak durun derim G PRO X 2'nin ses kalitesi rakipleri Nova 7 ve HS80 Max'dan bile biraz daha iyi.

Düz kablolu V2 modeli kullanıyorum menteşe problemiyle karşılaşmadım ama kulaklık üstünden sesi belirli bir düzeye getirmediğim zaman sağ sol dengesi bozuluyor. G PRO'nun malzeme kalitesi sizce uzun süre kullanıma uygun mu?

G PRO X2 kötü bir kulaklık. Daha önceden G733 kullanıyordum şu an G PRO X2 kullanıyorum. Mikrofonu daha kalitesiz. Ses anlamında bir artısını görmedim.

Mikrofon sesimi anlaşılır bir seviyede aktarabiliyorsa benim için fazlasıyla yeterli. Onun dışında önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı