G PRO X mi Apex Pro TKL mi?

teawsay

Hectopat
Daha fazla  
Şu an klavye olarak: Geek GK61 yellow Switch mouse olarak: ASUS ROG Gladius 2 kullanıyorum. Fortnite Valorant ve GTA gibi oyunlar oynuyorum.

Size sorum şu: Klavyeyi Apex Pro TKL mi yapayım yoksa fareyi G PRO X mi yapayım?

Şu an klavye olarak: Geek GK61 yellow Switch mouse olarak: ASUS ROG Gladius 2 kullanıyorum. Fortnite Valorant ve GTA gibi oyunlar oynuyorum.

Size sorum şu: Klavyeyi Apex Pro TKL mi yapayım yoksa fareyi G PRO X mi yapayım?
Fps oyunlarında seni öne çıkaran klavye değil faredir. Valorant ve fortnite için mouse değişimi yapabilirsiniz. Ben bütçeniz eğer fazlaysa Steelseries Rival 650 almanızı öneririm. Hem daha uygun hem de işinizi fazlası ile göreceğini düşünüyorum

O klavye o fiyatı haketmiyor 1500TL verdiğim klavyen ondan kat ve kat iyi bana sorarsanız o yüzden fare değiştirebilirsiniz.

FPS oyunlarında seni öne çıkaran klavye değil faredir. Valorant ve Fortnite için mouse değişimi yapabilirsiniz. Ben bütçeniz eğer fazlaysa SteelSeries Rival 650 almanızı öneririm. Hem daha uygun hem de işinizi fazlası ile göreceğini düşünüyorum.

Hocam FPS oyunlarında öne çıkaran ekipmanlar ve donanımların bütünüdür. Yanlış bilgi vermeyelim. Sadece mouse ile olacak iş değil.

Kasanın içinde donanım özellikleri iyi ve stabil olmalı. Aksi halde drop yersin. Öncelik sırasında 1.sırada Power 2.sırada SSD gelir. Sonrası bütçeye göre değişir.

Bunun dışında klavye, mouse ve monitör de bütündür. Mouse aim almanızı sağlar yön kabiliyetinizi ve refleksinizi eş zamanlı yapmayı hedefler. Klavye ise ileri-geri sağa-sola pre-fire veya kaçma refleksi içindir.

Eee klavyemiz kalitesiz ucuz olsun faremiz 10bin TL olsun sadece arkası dönük adamı ve oyuna yeni başlayan bir adamı vurabilirsin. Pro bir oyuncuyu iyi bir klavyen olmadıgı sürece cok nadir vurabilirsin.

Monitör için ise şunu söyleyebilirim. Online rekabetçi oyunu oynuyorsanız ve orta derece bir oyuncu iseniz BenQ Zowie XL2546k ve üstü monitör kullanınız. Başka markalara bakmayın bile sonra aldıgınız gibi satmak istersiniz. Üst düzey oyuncu iseniz zaten ne kullanacağınızı biliyorsunuzdur. XL2566k -XL2586X vs. vs.

Klavye de düşük gecikme ile hızlı hareket etmenizi sağlar. Sonra " ya adam yürürken vurdu beni kesin hile aimbot var bunda" diyorsunuz. Kısaca klavyenin de önemli olduğunu vurguluyorum. Klavye alacak arkadaşlar bu bilgileri dikkate alarak seçimlerini yapabilirler.

Not: 25 yıldır bilgisayar sektöründe satış-üst düzey Custom kasa toplama tecrübesine sahibim. Yani uzmanım. Sizin bilginizi veya yazdıklarınızı kücümsemek, ezmek veya kücük düşürmek için değil herkes bilgi sahibi olması için söylüyorum. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı