G PRO X Superlight'da çift tıklama hissiyatı oluyor

realpinkman

Kilopat
Merhaba, Logitech G PRO X superlight fareye sahibim. FPS oyunlarında ateş ettikten sonra düğmeden elimi kaldırınca bir kez daha ateş fare mekaniği tekliyor gibi oluyor. Yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
sorunu yaşadığınızdan eminseniz logitech sitesinden ticket oluşturun sizi yönlendirsinler. omron switchler kronik sorunlu üstteki arkadaşında dediği gibi. bu problemi kullanımınızın kaçıncı ayında yaşamaya başladınız. bende de superlight var merak ediyorum ne zaman başıma gelir veya gelir mi diye

sorunu yaşadığınızdan eminseniz logitech sitesinden ticket oluşturun sizi yönlendirsinler. omron switchler kronik sorunlu üstteki arkadaşında dediği gibi. bu problemi kullanımınızın kaçıncı ayında yaşamaya başladınız. bende de superlight var merak ediyorum ne zaman başıma gelir veya gelir mi diye
1 günde.

Superlight şarjı bittiğinde ne kadar sürede full doluyor bilgi verebilir misiniz bu konuda?

Superlight alan bir insanın bence bir skatez ve switch alması şart.

@realpinkman switchlerini değiştirin derim ama garanti dışı kalır bunu yaparsanız. En iyisi garantiye göndermek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı