G PRO X vs G PRO X 2

Hocam tavsiye için birazdan yeni konu açayım teşekkür ederim.

Konudaki 2 fare hakkında farkları neler ve hangisi almak mantıklı?

Arkadaşın sorduğu fareler esporcuların çoğunlukla kullandığı farelerden çünkü. Kalite olarak kullanımı güzel olan fareler.

Sensör farkları var G PRO X 2 4000Hz bir fare. Ama 1000Hz'ye alışkınsanız 4K Hz biraz farklı ve hızlı hissettirebilir. Bütçeniz ne kadar?

Kaliteli dediğiniz fare sararma ve kararma yapan bir fare Reddit'e yazarsanız onlarca konu çıkar karşınıza. Esporcular sponsorluk aldı diye en iyisi olmuyor.

Superlight 2'nin switchleri, sensörü, kaplaması vesaire hafiften degismisler. Onun dışında skatez, shape vesaire aynı.

Hocam kaplamayı değişseler ne olacak? Hala 1 ayda sararıyor, kozmetiği ölüyor, değeri düşüyor.

Hocam tavsiye için birazdan yeni konu açayım teşekkür ederim.

Konudaki 2 fare hakkında farkları neler ve hangisi almak mantıklı?

El boyutun ve tutuş şeklini sormuş @599108 hocam. Söylememişsin, öneri yapamayız bu durumda.

Arkadaşın sorduğu fareler esporcuların çoğunlukla kullandığı farelerden çünkü. Kalite olarak kullanımı güzel olan fareler.

Sensör farkları var G PRO X 2 4000Hz bir fare. Ama 1000Hz'ye alışkınsanız 4K Hz biraz farklı ve hızlı hissettirebilir. Bütçeniz ne kadar?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 7 ay beyaz GPX2 kullandım. Sararma yapmadı lakin beybeyaz değildi. Bu yaz sıcağında sararacağından emin olduğum için sattım hemen. Bu fiyattaki bir farenin sararmaması lazım. 3500₺ civarına Dareu A950 magnezyum var. 2900₺ civarına ATK X1 var. Superlight performans ve pil olarak hoş olsa da fiyatını haketmiyor.

Son düzenleme:
Kaliteli dediğiniz fare sararma ve kararma yapan bir fare Reddit'e yazarsanız onlarca konu çıkar karşınıza. Esporcular sponsorluk aldı diye en iyisi olmuyor.

Hocam kaplamayı değişseler ne olacak? Hala 1 ayda sararıyor, kozmetiği ölüyor, değeri düşüyor.

El boyutun ve tutuş şeklini sormuş @599108 hocam. Söylememişsin, öneri yapamayız bu durumda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fare önerisi istemedim. 2'si arasında farklılık neler ve hangisi tercih edilmeli diye sorum.

Hocam fare önerisi istemedim. 2'si arasında farklılık neler ve hangisi tercih edilmeli diye sorum.

İkisi de tercih edilmemeli. O yüzden size öneri yapmak istedim.

Ben 7 ay beyaz GPX2 kullandım. Sararma yapmadı lakin beybeyaz değildi. Bu yaz sıcağında sararacağından emin olduğum için sattım hemen. Bu fiyattaki bir farenin sararmaması lazım. 3500₺ civarına Dareu A950 magnezyum var. 2900₺ civarına ATK X1 var. Superlight performans ve pil olarak hoş olsa da fiyatını hak etmiyor.

Gpx 2 alacağıma Viper V3 Pro alırım oh misss.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı