G.Skill bellek seçimi (maksimum uyumluluk + performans)

Benim seviyemde bir kullanıcı için son derece yararlı ve eğitici bilgiler geliyor, teşekkürler.
Bahsedilen Viper 4400 MHz de karar kılacak gibiyim sanırım. Hem de fiyatı insan gibi.
Hedefim 32 GB olduğu için bu RAM takımından 2 adet alıp (2 çift) 4x8 GB olarak takmam gerekecek.
Bu durumda çiftler arasında uyumsuzluk vesaire yaşar mıyım acaba.
Malumunuz nerede çokluk orada... :)

Bu RAM'i nereden bulduğunuzu öğrenebilir miyim?
Tam hatırlamıyorum, sanırım Amazon TR 'da aratınca karşıma çıkmıştı.

Düzeltiyorum:

www.hepsiburada.com//g-skill-tridentz-neo-serisi-ddr4-p-HBCV00002QQG6V

burada görmüştüm. Ama başlıktaki ürün açıklaması yeterli gelmeyince bazı sorular sordum satıcıya ve aşağıdaki cevap geldi:

"merhaba efendim ürün modeli D4 4000 16GB C16 TZNA K2.RAM Boyutu 16 GBRAM Belleği Teknolojisi DDR4Bellek Hızı 4000 MHzVoltaj 1.4 Volts"

Teyit etmek için ilave bir soru daha sordum. Aldığım cevap beni tatmin etmedi. Hem satıcıyı pek gözüm tutmadığı hem de fiyatı gereksiz pahalı geldiği için vazgeçtim.

Tam hatırlamıyorum, sanırım Amazon TR 'da aratınca karşıma çıkmıştı.

Düzeltiyorum:

www.hepsiburada.com//g-skill-tridentz-neo-serisi-ddr4-p-HBCV00002QQG6V

burada görmüştüm. Ama başlıktaki ürün açıklaması yeterli gelmeyince bazı sorular sordum satıcıya ve aşağıdaki cevap geldi:

"merhaba efendim ürün modeli D4 4000 16GB C16 TZNA K2.RAM Boyutu 16 GBRAM Belleği Teknolojisi DDR4Bellek Hızı 4000 MHzVoltaj 1.4 Volts"

Teyit etmek için ilave bir soru daha sordum. Aldığım cevap beni tatmin etmedi. Hem satıcıyı pek gözüm tutmadığı hem de fiyatı gereksiz pahalı geldiği için vazgeçtim.
Buldum dediğiniz satıcıyı direk dolandırıcı. 15 gün sonra gelecek yazıları ne olduğunu belli ediyor. Almamakla doğru karar vermişsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı