G.Skill Ripjaws 3200MHz mavi ekran

emira147

Hectopat
G.Skill Ripjaws 3200MHz 2x4GB belleklerimi mavi ekran, oyunlardan atma gibi sorulardan dolayı servisine verdim, 1 hafta test edip sorunsuz diye yollamışlar. Ne yapmalıyım sizce? (Memtest 86 programın da 2 hata çıkmıştı. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, üstteki arkadaşın dediği gibi ramleri tek slot çalıştırmayı deneyin hocam.
Ayrıca 2x4 ramler birbirinde farklı model değildir diye umuyorum, öyleyse zaten normal bu sorunlar.

Aida 64 ile denedim hata verdi diğerini deniyorum bu da hata verirse memtest86 ile deneyeceğim bakalım sonuç ne çıkacak.
Bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyormu açılıyorsa eğer bios a gir ramlerin voltajlarını düşür veya mhzleri en düşük seviyeye getir

Bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyormu açılıyorsa eğer bios a gir ramlerin voltajlarını düşür veya mhzleri en düşük seviyeye getir
Bilgisayar açılıyor sorun yok, ram frekans ve voltaj değerleri ile çok oynadım fayda etmiyor.
Sadece 1 tanesini takıp denedin mi?

1. Bellek 25 saniye de hata verdi. 2. Bellek ise 30 dakika da sorun çıkarmadı. Ne yapayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…