Ben bu işlerden anlamadığım için soruyorum benim kullandığım ramler overclock yapmak için iyi mi ?Benim ayarlarım Zen2 mimari, Hynix AFR'lı bir sistem. O yüzden size asla önermiyorum. Sizin çipiniz daha iyi.
3600MHz CL16 19 19 19 36 54 değerlerim.
Bir arkadaş bir ayar vermiş 1. de onu nasıl uygulayacağımı anlatma şansınız var mıEvet. Hynix CJR çok iyi bir çip.
4200 fazla ama çalışması lazım.4200 mhz aşırı fazla değil mi yoksa ben mi yanlış anladım o MHz değil mi
Siz beni yanlış anladınız ben stabil ısınmayan ve ram i zorlamayan bir ayar istedim.İslemci de overclocklu o yüzden fazla zorlamak istemiyorum.4200 fazla ama çalışması lazım.
Siz sanırsam bu işler üzerinde çalışıyorsunuz 3600 MHz olur 3800mhz olur ancak ramlari zorlamadan çok ciddi ısınmalar olmadan bir MHz değeri bulabilirseniz sizden haber bekliyorum
- İşlemci nedir?
- Anakart nedir?
- Thaiphoon görseli paylaş.
RAM çiplerinizi paylaşın
Thaiphoon Burner aracılığıyla elinizdeki RAM'lerin çipini öğrenebilirsiniz. http://www.softnology.biz/files.html Program açıldığında EEPROM sekmesine gelip ''Read SPD'' ile başlayan sekmelere tıklayıp çıkan ekranı burada paylaşın. Örneğin benimki bu şekilde; Bakalım Technopat'ta...www.technopat.net
Insan değil bunlar zorlanmıyorlar.Siz beni yanlış anladınız ben stabil ısınmayan ve ram i zorlamayan bir ayar istedim.İslemci de overclocklu o yüzden fazla zorlamak istemiyorum.
Siz sanırsam bu işler üzerinde çalışıyorsunuz 3600 MHz olur 3800mhz olur ancak ramlari zorlamadan çok ciddi ısınmalar olmadan bir MHz değeri bulabilirseniz sizden haber bekliyorum
Discord filan kullanıyorsanız bios resimlerini oradan gönderirim yardımcı olursanız bende bilmediğim için böyle sorular soruyorum yanlış anlamayınInsan değil bunlar zorlanmıyorlar.
İllaki 4200mhz de kullanacağız diye bişey yazmıyor 3800 mhz de benim işimi görür eğer onunda ayarları eliniz de var ise diye söyledimIsınması fazla olmaz mı zaten işlemcide ısınıyor ya ondan kaynaklı dedim
Discord filan kullanıyorsanız bios resimlerini oradan gönderirim yardımcı olursanız bende bilmediğim için böyle sorular soruyorum yanlış anlamayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.