G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 1.35v yerine RAM önerisi

Bütçe
2800

laswsg

Decapat
Daha fazla  
Anakart
asrock h610m-hvs/m.2 r2.0 intel h610 soket 1700 dd
İşlemci
Intel Core i5 12400F soket 1700 12. nesil 2.50GHz
Merhaba dostlar, şu anda gözüken sistemimde anakart ile RAM uyuşmazlığı nedeniyle RAM değiştireceğim anakartıma uyumlu bir RAM önerisi yapar mısınız? Profilimde de görebilirsiniz yaşadığım sıkıntıyı ona göre tavsiye verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eski RAÖ bilgisi:

G.Skill 16 GB (LX16 GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35v

Tek modül RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, şu anda gözüken sistemimde anakart ile RAM uyuşmazlığı nedeniyle RAM değiştireceğim anakartıma uyumlu bir RAM önerisi yapar mısınız? Profilimde de görebilirsiniz yaşadığım sıkıntıyı ona göre tavsiye verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eski raö bilgisi:

G.Skill 16 GB (LX16 GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35v

Tek modül RAM.

Eski RAM'in tam olarak sıkıntı nedir?
Normalde sıkıntısız çalışması lazım. Anakartınız DDR4 3200MHz destekiyor çünkü. Ve işlemcinizde destekliyor.

Eski RAM'in tam olarak sıkıntı nedir?
Normalde sıkıntısız çalışması lazım. Anakartınız DDR4 3200MHz destekiyor çünkü.

Merhaba hocam öncelikle ben bir sıkıntı yaşıyordum profilimde de konusu var 3 günlük bilgisayarım ancak bir türlü oyunlarda fpa dalgalanmasını atlatamadım şöyle diyeyim FPS'im giç 200ü geçmedi oyunlarda en düşük ayarlarda dahi 160 FPS'den birden 40a düşüyor 80e düşüyor sürekli FPS oynuyor bu düzelmedi bende bilgisayarcıya götürdüm tanıdığım elinden gelen her şeyi denedi bayağı da araştırdı ancak çözüm bulamadı ancak ramlarden şüphelendi başka bir bilgisayarcıya daha götürdüm aynı şekilde oda RAM'larla alakalı dedi çünkü RAM'in sitesinde anakart uyumlu gözükmüyor anakartın sitesinde de RAM gözükmüyor uyumlu bende değiştirmek istedim kendileride öyle dedi.

Merhaba hocam öncelikle ben bir sıkıntı yaşıyordum profilimde de konusu var 3 günlük bilgisayarım ancak bir türlü oyunlarda fpa dalgalanmasını atlatamadım şöyle diyeyim FPS'im giç 200ü geçmedi oyunlarda en düşük ayarlarda dahi 160 FPS'den birden 40a düşüyor 80e düşüyor sürekli FPS oynuyor bu düzelmedi bende bilgisayarcıya götürdüm tanıdığım elinden gelen her şeyi denedi bayağı da araştırdı ancak çözüm bulamadı ancak ramlarden şüphelendi başka bir bilgisayarcıya daha götürdüm aynı şekilde oda RAM'larla alakalı dedi çünkü RAM'in sitesinde anakart uyumlu gözükmüyor anakartın sitesinde de RAM gözükmüyor uyumlu bende değiştirmek istedim kendileride öyle dedi.

RAM'lar bozuk ise sıkıntı olabilir ama emin değilim. Ekran kartı markanız nedir? Ekran kartı darboğaz yapıyor olabilir.

RAM'lar bozuk ise sıkıntı olabilir ama emin değilim. Ekran kartı markanız nedir? Ekran kartı darboğaz yapıyor olabilir.
4060 var hocam ramde bir sıkıntı yok iade ettim yeni alacağım

İşlemcide i5 12400F

Bu RAM anakartım ile uyumlu mu kral module serisi uyuyor mu?

Bu uyumludur.

Bu RAM anakartım ile uyumlu mu kral module serisi uyuyor mu?

Bütceyi arttırabilirseniz 32 GB almanızı öneririm.

Dosya Ekleri

• eee.png
    eee.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı