Darkwing
Hectopat
Merhabalar. Bilgisayarımda Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz RAM bulunuyor. Fakat son zamanlarda 8 GB yetmemeye başladı, ben de yeni RAM almak istiyorum. Sizce bu RAM alınır mı?
Merhabalar. Bilgisayarımda Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz RAM bulunuyor. Fakat son zamanlarda 8 GB yetmemeye başladı, ben de yeni RAM almak istiyorum. Sizce bu RAM alınır mı?
Alınır, fiyatı da iyi. Sisteminiz nedir? Belki daha yüksek MHz'li RAM'ler önerebiliriz.
Ekleme yapacaksanız aynından almanız daha doğru olur. Aksi takdirde uyumsuzluk yapabilirler.
Yanlış biliyorsunuz. CL değeri aynı olmalı ve çipler birbirlerini sevmeli. En doğru tercih aynı RAM'den almanız olacaktır.Bildiğim kadarıyla aynı RAM'ler aynı MHz olunca uyumlu çalışıyorlar ve benim şu an kullandığım RAM 450-500TL arasında olduğu için farklı RAM bakıyorum.
Yanlış biliyorsunuz. CL değeri aynı olmalı ve çipler birbirlerini sevmeli. En doğru tercih aynı RAM'den almanız olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.