G.Skill Ripjaws V DDR4 RAM alınır mı?

2 RAM'in de özelliklerine baktım neredeyse bütün özellikleri aynı alsam uyumsuzluk yaşar mıyım?

Çipler? İkisinin aynı çip kullandığını hatırlamıyorum açıkçası, kontrol etmekte fayda var.

Çipler? İkisinin aynı çip kullandığını hatırlamıyorum açıkçası, kontrol etmekte fayda var.

Vengeance LPX'ler genelde Micron B-die kullanır. Ki kötü bir çip. Ripjaws'da ise ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama Micron B-die kadar kötü bir şey yok, bunu biliyorum. Yani çipler aynı değiller. Muhtemelen de birbirlerini sevmeyecekler.

Vengeance LPX'ler genelde Micron b-die kullanır. Ki kötü bir çip. Ripjaws'da ise ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama Micron b-die kadar kötü bir şey yok, bunu biliyorum. Yani çipler aynı değiller. Muhtemelen de birbirlerini sevmeyecekler.

Sanki G.Skill'de Hynix bir çip vardı ama unuttum, dediğiniz gibi büyük ihtimal uyumsuz olacaklar da zaten biz yine de bakalım :)

Vengeance LPX'ler genelde Micron B-die kullanır. Ki kötü bir çip. Ripjaws'da ise ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama Micron B-die kadar kötü bir şey yok, bunu biliyorum. Yani çipler aynı değiller. Muhtemelen de birbirlerini sevmeyecekler.
Benim G.Skill Ripjaws RAM'de Samsung E-die var, Corsair Vengeance ile sorunsuz çalışmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı