G.Skill Ripjaws vs Corsair Vengeance

Ahmet 838373

Hectopat
Daha fazla  
G.Skill Ripjaws vs Corsair vengence arkadaşlar kararsız kaldım hangisi ikisi de 3200MHz hangisini alayım? 8x2 Ballistix önermeyin o markaya çok güvenemedim nedense neyse sizde hangisi? İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial kadar iyi bir RAM bulamazsınız ama söylenecek sözü söylemişsiniz artık. :)

Ripjaws daha iyi. Vengeance çöpünü almayın.

8x2 Ballistix önermeyin o markaya çok güvenemedim nedense neyse sizde hangisi?

Crucial dünyanın en büyük çip üretim firmalarından biri olan Micron'un tüketici markası :)

GSkill 2x8 3600 mhz kullanıyorum çok memnunum, öneririm. Corsair kalitesinden değilde daha fırfırlı ve nispeten daha uygun fiyatlı olmasıyla yaygınlaşmış bir marka gibi.

Kalitesine laf söyletmem. Bir çok ürününü kullanıyorum kaliteli gerçekten. Ama o RAM'ler iyi değil. Aslında markaya değil modele bakmak gerek.

Crucial kadar iyi bir RAM bulamazsınız ama söylenecek sözü söylemişsiniz artık. :)

Ripjaws daha iyi. Vengeance çöpünü
Merhaba, Crucial Ballistix RAM'leri iyi diyorsunuz şimdi o da şıklarda eklendi. Bu üç RAM'den en iyisi hangisi ya da daha iyisi var mı? Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı