cloud9 Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Merhaba, anakartım ile RAM'ım uyumlu mu? Anakart: Gigabyte B450M S2H v2. RAM: G.Skill Sniper X gri kamuflaj 16 GB(2x8) 3000MHz DDR4 CL16.
Merhaba, anakartım ile RAM'ım uyumlu mu? Anakart: Gigabyte B450M S2H v2. RAM: G.Skill Sniper X gri kamuflaj 16 GB(2x8) 3000MHz DDR4 CL16.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 17 Şubat 2021 #11 cloud9 dedi: RAM'lar. 2933MHz olmamasından kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayir. Minidump dosyalarini paylaşın? Not: Ben tabletten giriyorum su an bakamam. @Enes3078 Son düzenleme: 17 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
cloud9 dedi: RAM'lar. 2933MHz olmamasından kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayir. Minidump dosyalarini paylaşın? Not: Ben tabletten giriyorum su an bakamam. @Enes3078
KS KS cloud9 Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #12 Megaton dedi: Hayir. Minidump dosyalarini paylaşın? Not: Ben tabletten giriyorum su an bakamam. @Enes3078 Genişletmek için tıkla... minidump.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Hayir. Minidump dosyalarini paylaşın? Not: Ben tabletten giriyorum su an bakamam. @Enes3078 Genişletmek için tıkla... minidump.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 17 Şubat 2021 #13 Dedigim gibi ben bugun hayatta PC basina geçemem, en kotu yarın bakabilirim. Sorun olmayacaksa XMP kapalı kullanın. Not: Dersler yogun unutursam hatırlatın, lutfen. Artı 0 Eksi
Dedigim gibi ben bugun hayatta PC basina geçemem, en kotu yarın bakabilirim. Sorun olmayacaksa XMP kapalı kullanın. Not: Dersler yogun unutursam hatırlatın, lutfen.
KS KS cloud9 Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #14 Megaton dedi: Dedigim gibi ben bugun hayatta PC basina geçemem, en kotu yarın bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran ile ilgili yeni bir konu açıyorum. Yardım edebilecek başkaları çıkar belki, sizde müsait olduğunuzda bakarsanız mutlu olurum Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Dedigim gibi ben bugun hayatta PC basina geçemem, en kotu yarın bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran ile ilgili yeni bir konu açıyorum. Yardım edebilecek başkaları çıkar belki, sizde müsait olduğunuzda bakarsanız mutlu olurum
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 17 Şubat 2021 #15 cloud9 dedi: Mavi ekran ile ilgili yeni bir konu açıyorum. Yardım edebilecek başkaları çıkar belki, sizde müsait olduğunuzda bakarsanız mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Evet daha mantıklı, sorun cozulurse burada da paylaşın lutfen. Artı 0 Eksi
cloud9 dedi: Mavi ekran ile ilgili yeni bir konu açıyorum. Yardım edebilecek başkaları çıkar belki, sizde müsait olduğunuzda bakarsanız mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Evet daha mantıklı, sorun cozulurse burada da paylaşın lutfen.