G.Skill Trident Z Neo 3600 MHz nasıldır?

Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Anakart
ASUS TUF B450 Plus Gaming
İşlemci
Ryzen 5 5600
Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar bu aralar çok sık konu açar oldum. Bundan dolayı rahatsızlık verdiysem herkesten özür diliyorum. Yaklaşık 1 saat önce aşağıda linkini paylaştığım RAM'ları sipariş verdim. Anakartım TUF B450 Plus Gaming. Bu RAM'ları kullanan arkadaşlar var mıdır acaba? Son olarak kullandığım anakart ile XMP açarsam 3600 MHz çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabileceğin en kaliteli RAM’lerden. Çalışır, sıkıntı olacağını sanmıyorum. Psu yetersiz olmadığı sürece sorun yok.

Sıkıntı yaşamazsın.

Teşekkür ederim son bir şey daha sormak istiyorum. İşlemci ile beraber Hyper 212 Spectrum soğutucu kullanıyorum. Soğutucu fanı RAM'lara doğru dönük ve işlemciyi en yakın olan RAM slotunu kapatıyor. Trident Z RAM'lar biraz kalın gibime geldi soğutucu ile sıkıntı çıkartır mı?

Teşekkür ederim son bir şey daha sormak istiyorum. İşlemci ile beraber Hyper 212 Spectrum soğutucu kullanıyorum. Soğutucu fanı RAM'lara doğru dönük ve işlemciyi en yakın olan RAM slotunu kapatıyor. Trident Z RAM'lar biraz kalın gibime geldi soğutucu ile sıkıntı çıkartır mı?
Takamayabilirsin ama çok sorun olacağını düşünmüyorum, fanı sök diğer tarafa tak soğutucunun. Sıcaklıkta çok bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Takamayabilirsin ama çok sorun olacağını düşünmüyorum, fanı sök diğer tarafa tak soğutucunun. Sıcaklıkta çok bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Cevap için teşekkür ederim. RAM'ları çarşamba günü sipariş vermiştim cuma günü elime ulaştı. Soğutucunun fan yönünü değiştirmeye bile gerek kalmadı. RAM'larda XMP açarak 3600 MHz hızında çalıştı.

Cevap için teşekkür ederim. RAM'ları çarşamba günü sipariş vermiştim cuma günü elime ulaştı. Soğutucunun fan yönünü değiştirmeye bile gerek kalmadı. RAM'larda XMP açarak 3600 MHz hızında çalıştı.
Hadi hayırlı olsun. Güle güle eskitin. Çözüldü diye işaretlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı