XMP her ihtimale karşı sorun çözülene kadar kapalı olsun. Sonra açarsınız, yine mavi ekran alırsanız yine kapatırsınız.
XMP her ihtimale karşı sorun çözülene kadar kapalı olsun. Sonra açarsınız, yine mavi ekran alırsanız yine kapatırsınız.
Minidump dosyalarını paylaş ilk öncelikle.
Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal
RAM'i slotlara nasıl taktınız? 1-3 mü yoksa 2-4 mü?
Overclock yaptıyasanız geri çekin.
XMP kapalı şekilde Memtest86 testi yapın.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube
Minidump, mavi ekran hatasının oluşan hata dökümlerini içeren bir ".dmp" uzantılı bir dosyadır.
Hata dökümlerini inceleyip bir şey bulursam size söyleyeceğim.
Kaç tane RAM'iniz var? Ekleme mi yaptınız?
Minidump, mavi ekran hatasının oluşan hata dökümlerini içeren bir ".dmp" uzantılı bir dosyadır.
Nasıl atıcam?Yeni topladım. 2 tane RAM.
Mini dump dosyasını komple buraya mı atayım?
Yeni klasör.rar buyrun hocam.Minidump, mavi ekran hatasının oluşan hata dökümlerini içeren bir ".dmp" uzantılı bir dosyadır.
Hocam aktifmisiniz?Minidump, mavi ekran hatasının oluşan hata dökümlerini içeren bir ".dmp" uzantılı bir dosyadır.
1) Razer sürücülerini kaldırın.
2) Aşağıdaki sürücüyü indirip kurun. (Bluetooth)
3) Norton kaldırın.
4) Samsung Magician kaldırın.
5) BattlEye kaldırın.
6) SteelSeries aygıtınızın sürücüsünü kaldırın.
7) DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp güncel bir sürümü kurun. DDU kullanım rehberi aşağıda mevcut.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
8) Aşağıdaki rehberi uygulayıp sonucun ekran alıntısını paylaşın.
![]()
Evet anakartınıza ait Bluetooth sürücüsü bu. Ek olarak akşam yazamadım kusura bakmayın.![]()
Bitti mi derken sürücü kurma bitti miUğraşmanız yeterASUS setup exe yi çalıştırdım kendi kendine bir şeyler yaptı ve bitti mi şu an?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.