G.Skill vs Corsair RAM

Bence bu Video'ya bir bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim hocam. Yüzeysel olarak fikir sahibiyim fakat marka konusunda ikilemde kaldım.

@Kiss0fdeath Markadan önce gelen bellek modülleri üreticisi hangisi öncelikle hynix olanı seçmelisin çünkü daha düşük cl ve yüksek frekans hynix yapıyor sadece ben gskill trident z5 neo 6000mhz cl30 aldım, gayet memnunum amd 9800x3d işlemci ile expo kullandığım için intele göre düşük mhz ama daha verimli çalışıyor amd deki bellek frekansları yüksekte sorun çıkarıyor en fazla 6400 cl 28-30 seçmen yeterli olur.

@Kiss0fdeath Markadan önce gelen bellek modülleri üreticisi hangisi öncelikle hynix olanı seçmelisin çünkü daha düşük cl ve yüksek frekans hynix yapıyor sadece ben gskill triden z5 neo 6000mhz cl30 aldım, gayet memnunum amd 9800x3d işlemci ile expo kullandığım için intele göre düşük mhz ama daha verimli çalışıyor amd deki bellek frekansları yüksekte sorun çıkarıyor en fazla 6400 cl 28-30 seçmen yeterli olur.
Hocam o konuda sıkıntı yok. SK hynix modüllü alacam her türlü zaten. Ve.6000 MHz olacak. Cl olarak da en kötü 30 olacak. Sadece marka konusunda karar veremedim.

Hocam o konuda sıkıntı yok. SK hynix modüllü alacam her türlü zaten. Ve.6000 MHz olacak. Cl olarak da en kötü 30 olacak. Sadece marka konusunda karar veremedim.
Valla benim ramler 35-40 derece çalışıyor max ve garantisi de iyi bildiğim kadarıyla gskill in tr de zaten ramler ve işlemciler kolay kolay bozulan ürünler değil soğutma ve çip önemli markaya takılmayın.

Ben de açıkçası G.Skill'e daha yakındım.

İkinize bir sorum daha var rica etsem cevaplar mısınız?

G.Skill olarak aklımda 3 model var hangisini almalıyım sizce? Bütçe sorunum kesinlikle yok. Üçü de 32 GB ve 6000 MHz, sadece CL değerleri farklı.

6000 MHz CL30 - 6900 TL.
6000 MHz CL28 - 7700 TL.
6000 MHz CL26 - 11000 TL.

@Bandırmalı1965 hocam üstteki mesajıma siz de cevap verir misiniz?

CL30 olanı alın CL28 ve CL26 gereksiz kazık farkda çok yok ama önerim CL30'un üstüne çıkmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı