Oynadığınız oyunlar CS:GO Valorant tarzı rekabetçi oyunlarsa G-Sync v Sync Free Sync bunların hepsi mouse kontrolünü yaylandırır o yüzden pek de takmayın.
Tabii ki 2019'un başlarında çıkarılmış olan bir şey 10 serisi üstü ekran kartları gerekli güncellemeyle (adını hatırlayamıyorum) FreeSync monitörlerde G-Sync açabilmekte. Hatta monitörüm şu ve sorunsuz çalışıyor. indirim kovalarsanız 1300 TL bulursunuz.
ACER 23.6'' ED242QRAbidpx 4ms 144Hz DVI+ HDMI+ Display VA Amd FreeSync Full HD Curved IPS Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
FreeSync ve G-SYNC aralığı var. Monitör özelliklerinde bu aralık yazar. Aldığınız FPS değeri bu aralıkta değilse işe yaramaz. G-SYNC özelliği 200 dolar olduğunu hatırlıyorum. Şu an ne kadar bilmem ama bu fiyat aralığında gerçek G-SYNC imkansız gibi bir şey.
FreeSync ve G-Sync aralığı var. Monitör özelliklerinde bu aralık yazar. Aldığınız FPS değeri bu aralıkta değilse işe yaramaz. G-Sync özelliği 200 dolar olduğunu hatırlıyorum. Şu an ne kadar bilmem ama bu fiyat aralığında gerçek G-Sync imkansız gibi bir şey.
hocam bunun gerçeği sahtesi mi var da ben bilmiyorum amaç yırtılmaları önlemek bilginiz olsun diye söylüyorum, ama illa gereksiz bir alet için fazla para ödeyeceğim diyorsanız siz bilirsiniz kişisel tercih.