Pc elime daha geçmedi maalesef.Oynayacağım oyun Fortnite.Oynadığınız oyunlar CS:GO Valorant tarzı rekabetçi oyunlarsa G-Sync v Sync Free Sync bunların hepsi mouse kontrolünü yaylandırır o yüzden pek de takmayın.
Pc elime daha geçmedi maalesef.Oynayacağım oyun Fortnite.Oynadığınız oyunlar CS:GO Valorant tarzı rekabetçi oyunlarsa G-Sync v Sync Free Sync bunların hepsi mouse kontrolünü yaylandırır o yüzden pek de takmayın.
Hocam varya bir ara 1350 TL'ye düştü ben salaklık yapıp almadım bunu içim acıyor şu an.
G-Sync almanıza gerek yok ki. FreeSync monitörde G-Sync açılıyor zaten. 10 serisi üstü ekran kartlarında benim imzamdaki linke tıklayın.
Benim de moralimi bozdun ne güzelmiş bu ben alırım bunu.
PC elime daha geçmedi maalesef. Oynayacağım oyun Fortnite.
Cidden böyle bir şey var mı ?İnanamadım.İmzamdaki linke gidin. G-Sync monitör olmak zorunda değil bende FreeSync var mesela ama G-Sync açık.
Cidden böyle bir şey var mı? İnanamadım.
Cidden böyle bir şey var mı? İnanamadım.
FreeSync ve G-Sync aralığı var. Monitör özelliklerinde bu aralık yazar. Aldığınız FPS değeri bu aralıkta değilse işe yaramaz. G-Sync özelliği 200 dolar olduğunu hatırlıyorum. Şu an ne kadar bilmem ama bu fiyat aralığında gerçek G-Sync imkansız gibi bir şey.
Ne anlattınız? FreeSync özelliği olan monitörde G-Sync açıldığını biliyorum ama gerçek G-Sync olmuyor.Değil işte hocam anlattım o kadar.
Ne anlattınız? FreeSync özelliği olan monitörde G-Sync açıldığını biliyorum ama gerçek G-Sync olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.