G-Sync açıkken Oyun girişlerinde monitör kapanıyor

ThePatrio

Hectopat
G-Sync açtıgım zaman Oyun girişlerinde ve her oyunda da olmuyor CS GO ve CoD Warzone gibi oyunlarda oluyor PUBG'de olmuyor ama çoğu oyunda oluyor Display Port no sinyal diyor sebebi nedir G-Sync uyumlu monitör Tüm her şeyi denedim DDU ile sildim yükledim format attım durum hep aynı G-Sync kapatayım sıkıntı ortadan kalkıyor. @Recep Baltaş

Ekran kartım: ASUS ROG STRIX 1660 Ti
Monitör: XG248Q 240 Hertz

Rtx 2070 ve Viewsonic Xg2401 kullanıyorum. Bende de oluyor. Nvidia Denetim Masası'nda G-Sync ayarlarında sadece Tam Ekran Modu İçin Etkinleştir seçili olduğundan oluyor. Tam ekran uygulama açılınca Gsync devreye giriyor, o geçiş sürecinde olur. Pubg'de olmuyor çünkü Pubg varsayılan grafik ayarında Tam Ekran Çerçevesiz ayarı aktif. Haliyle Gsync aktif olmuyor, ayarı sadece Tam Ekran yaparsanız Pubg'de de olur.
Canını sıkıyorsa Nvifia Denetim Masası'nda G-Sync ayarlarında Pencere içinde ve tam ekran modu için etkinleştiri seçin ve uygulaya basın. Önermem, bir yerde okumuştum Gsync ve freesync yazılımı tam uyum için Tam ekran modu için etkinleştir öneriliyor. Eğer gsync ve freesync monitörü veya ekran kartının ilgili donanımını yoruyorsa gereksiz yere devrede olmsması iyi birşey. Sonuçta monitör gelen kareye göre her saniye kendi HZ değerini değiştiriyor. Tam ekran oyun haricinde bu özelliğe pek gerek yok, masaüstünde sabit 144 HZ görüntü geliyor karttan sonuçta.
İlgili rehbere bir bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 2070 ve ViewSonic XG2401 kullanıyorum. Bende de oluyor. NVIDIA Denetim Masası'nda G-Sync ayarlarında sadece Tam Ekran Modu İçin Etkinleştir seçili olduğundan oluyor. Tam ekran uygulama açılınca Gsync devreye giriyor, o geçiş sürecinde olur. PUBG'de olmuyor çünkü PUBG varsayılan grafik ayarında Tam Ekran Çerçevesiz ayarı aktif. Haliyle Gsync aktif olmuyor, ayarı sadece Tam Ekran yaparsanız PUBG'de de olur.
Canını sıkıyorsa Nvifia Denetim Masası'nda G-Sync ayarlarında Pencere içinde ve tam ekran modu için etkinleştiri seçin ve uygulaya basın. Önermem, bir yerde okumuştum Gsync ve FreeSync yazılımı tam uyum için Tam ekran modu için etkinleştir öneriliyor. Eğer gsync ve FreeSync monitörü veya ekran kartının ilgili donanımını yoruyorsa gereksiz yere devrede olmsması iyi bir şey. Sonuçta monitör gelen kareye göre her saniye kendi HZ değerini değiştiriyor. Tam ekran oyun haricinde bu özelliğe pek gerek yok, masaüstünde sabit 144 Hz görüntü geliyor karttan sonuçta.
İlgili rehbere bir bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer Ayarda da Oluyor kardeşim hem PUBG tam ekran da da olmuyor çünkü tam ekran yapıyorum öle oynuyorum ilginç bir durum :) 3 bin 4 bin lira verdik çalısmaması zoruma gidiyor sadece.
G-Sync açtıgım zaman Oyun girişlerinde ve her oyunda da olmuyor CS GO ve CoD Warzone gibi oyunlarda oluyor PUBG'de olmuyor ama çoğu oyunda oluyor Display Port no sinyal diyor sebebi nedir G-Sync uyumlu monitör Tüm her şeyi denedim DDU ile sildim yükledim format attım durum hep aynı G-Sync kapatayım sıkıntı ortadan kalkıyor. @Recep Baltaş

Ekran kartım: ASUS ROG STRIX 1660 Ti
Monitör: XG248Q 240 Hertz ROG STRIX

Technopat Haberler

Geri
Yukarı