Merhaba arkadaşlar bugün Technopat'ın videosundan FreeSync monitörümde ( AOC C27G1 ) G-Sync özelliğini aktif ettim ve input not supported yazısı geldi monitöre. Şu anda hiçbir şekilde monitöre görüntü gelmiyor ve ekrana ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ya da eski haline nasıl çevirebilirim?
Şu anda BIOS ekranına falan da ulaşamıyorum.
------------------ÇÖZÜLDÜ------------------
Sorun çözüldü, garip bir şekilde monitörü kapatıp bios ekranına ulaşmak için delete tuşuna bastım ve monitörü açınca bios ekranı karşıma geldi, bios ayarlarını varsayılan ayarlara döndürdüm ve monitörü kapatarak tekrar resetledim. Bilgisayar açıldıktan sonra monitörü açtım ve windows kurtarma ekranı geldi ve 24.05.2020 04:22 tarihine geri çevirdim sorun çözüldü.
Şu anda BIOS ekranına falan da ulaşamıyorum.
------------------ÇÖZÜLDÜ------------------
Sorun çözüldü, garip bir şekilde monitörü kapatıp bios ekranına ulaşmak için delete tuşuna bastım ve monitörü açınca bios ekranı karşıma geldi, bios ayarlarını varsayılan ayarlara döndürdüm ve monitörü kapatarak tekrar resetledim. Bilgisayar açıldıktan sonra monitörü açtım ve windows kurtarma ekranı geldi ve 24.05.2020 04:22 tarihine geri çevirdim sorun çözüldü.
Son düzenleme: