OnuRBayraM
Kilopat
Merhabalar 1200-1500 arası bir bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Zor bulursunuz bu bütçeyle bence.Merhabalar 1200-1500 arası bir bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
G-sync destekli bulmam zor olur demek istediniz sanırım.Zor bulursunuz bu bütçeyle bence.
Ya aslında G-SYNC olmasa bile görüntü ve renk kalitesi açısından iyi olan monitörleri de tercih edebilirim böyle önerileriniz varsa onları da alabilirim, G SYNC’ye bağımlı kalmayalımSanırım bir tek bütçene ve isteklerine uygun bu monitör var. Fiyatı 1400TL;
FreeSync bulunur ama dediğiniz gibi GSync bulmak mümkün değil 2.el piyasasına baktığımda gene bulamadım maalesef. 1ms 144hz curved bir monitör almak isterseniz bunu öneririm:https://m.trendyol.com/acer/27-acer...IYlQd1n4febPEmCSLe6dxw4IN9Amy53xoCOIsQAvD_BwEG-sync destekli bulmam zor olur demek istediniz sanırım.
Önerdiğim monitör GSync destekli.Ya aslında G-SYNC olmasa bile görüntü ve renk kalitesi açısından iyi olan monitörleri de tercih edebilirim böyle önerileriniz varsa onları da alabilirim, G SYNC’ye bağımlı kalmayalım
Evet ben kullanmaktayım. AOC alabileceğin en iyi seçenek bence.AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör
Kullananlar bu monitördede G-Sync çalıştığını belirtiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.