G-Sync destekli 2K FreeSync monitör önerisi

• Konuyu başlatan ksn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 3.544

ksn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Nvidia RTX 2080 ekran kartı mevcut elimde. 2K FreeSync olupda, G-Sync özelliğini kullanabileceğim monitör lazım.

Bütce veremiyorum. Yurt dışındayım. Sizin önerinizle bütceme uygun olanı almak istiyorum. 2K FreeSync 144Hz monitör lazım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia RTX 2080 ekran kartı mevcut elimde. 2K FreeSync olupda, G-Sync özelliğini kullanabileceğim monitör lazım.

Bütce veremiyorum. Yurt dışındayım. Sizin önerinizle bütceme uygun olanı almak istiyorum. 2K FreeSync 144Hz monitör lazım. Teşekkürler.
Bütçe vermelisiniz, biz de ona göre öneride bulunmalıyız. Mesela 4000 TL' lik monitörü alamayacaksanız eğer önermenin bir anlamı yok aksine zaman kaybı öneren kişiye.

Bu ürünü buldum boyut olarak hem de panel olarak oldukça iyi. Ayrıca FreeSync ve G-Sync özellikleri de mevcut. Bu bulduğum en uygun monitör. Ayrıca Curved özelliği de var.
Hocam bu iyide 60Hz 144 olursa iyi olur. Oynadığım oyunlar FPS oyunları.
Bütçe vermelisiniz, biz de ona göre öneride bulunmalıyız. Mesela 4000 TL' lik monitörü alamayacaksanız eğer önermenin bir anlamı yok aksine zaman kaybı öneren kişiye.
Senin oranın para birimiyle bura aynı degil hocam. Yurt dışındayım kur yok. Fiyatlar aynı degil değişiyor. Ayrıca aldığım site farklı. Önerilere orada bakıp uygun olanı alacağım.

Hocam bu iyide 60Hz 144 olursa iyi olur. Oynadığım oyunlar FPS oyunları.

60Hz olduğunu nereden çıkarttınız?

Ürün 144Hz değil evet ama ürün 60Hz de değil.

Zaten 2K da 144FPS alabileceğiniz oyun sayısı sınırlı olacağından ben de en azından akıcılığı etkilemeyecek 75Hz ve fiyatı oldukça uygun büyüklüğü oldukça büyük monitör tavsiyesinde bulundum. 27'' almak istersen orası ayrı tabi 31' in yanında. Curved olması da cabası. Ben olsam düşünmezdim 144Hz olayını.
2K da Pubg' da ultra ayarlarda 120 FPS ortalaması yakalıyor ekran kartı. Zaten 144 FPS' i yakalayamıyor. Almak gereksiz olur diye düşünüyorum sadece. Yani sadece CS:GO için ise orası ayrı tabi. Orası sana kalmış 😁 .

Özelliklerini okudum hocam.
Özelliklerini okudum hocam.
372836

Ürün 144Hz değil evet ama ürün 60Hz de değil.

Zaten 2K da 144FPS alabileceğiniz oyun sayısı sınırlı olacağından ben de en azından akıcılığı etkilemeyecek 75Hz ve fiyatı oldukça uygun büyüklüğü oldukça büyük monitör tavsiyesinde bulundum. 27'' almak istersen orası ayrı tabi 31' in yanında. Curved olması da cabası. Ben olsam düşünmezdim 144Hz olayını.
2K da Pubg' da ultra ayarlarda 120 FPS ortalaması yakalıyor ekran kartı. Zaten 144 FPS' i yakalayamıyor. Almak gereksiz olur diye düşünüyorum sadece. Yani sadece CS:GO için ise orası ayrı tabi. Orası sana kalmış 😁 .
Teşekkürler hocam. Not aldım bunu bir kenara. 👍
Koskoca yenileme hızını 75Hz olarak okuyup 60Hz yazayım dedin o zaman?
Ben senin önerdiğin sitede degil kendi alacağım siteden bakdım 60 Hz gösteriyor. Senin önermiş olduğun sitede 75Hz yazıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı